• Premierul Marcel Ciolacu şi Diana Şoşoacă au avut un schimb de replici dure, luni, în Parlament.
  • „Să te duci la America şi linge-i clanţa” , i-a spus Diana Şoşoacă premierului Marcel Ciolacu, în timp ce acesta făcea declaraţii de presă.
  • La rândul său, Ciolacu i-a spus acesteia să meargă la Ambasada Rusiei: „Duceţi-vă la Ambasada Rusiei. Doamnă, sunteţi o mincinoasă ordinară” ., i-a spus Ciolacu Dianei Şoşoacă.

Premierul Marcel Ciolacu a fost întrerupt, luni, în timp de făcea declarații pe holurile Parlamentului de către senatoarea independentă Diana Șoșoacă, care a început să facă scandal. „Sunteți o mincinoasă ordinară” , a replicat Ciolacu.

La ședința de luni a Parlamentului în care deputații și senatorii au adoptat eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, Diana Șoșoacă a venit în fața prezidului, de unde i-a luat președintelui de ședință, Alfred Simonis, mai multe foi pe care le-a rupt.

Simonis i-a atras atenția că nu e pe stadion, însă Șoșoacă – care a venit cu un fluier și o talangă la ședința de plen – a continuat scandalul, fluierând.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

La finalul ședinței, premierul Marcel Ciolacu s-a oprit pe holul Parlamentului pentru declarații de presă. Diana Șoșoacă și-a făcut apariția și a început să strige, continuând scandalul.

„Ruşine, domnule Ciolacu, pentru dictatura pe care o aveţi în Parlament, nu permiteţi neafiliaţilor să vorbească. Du-te la America şi linge-i clanţa, că ei te-au pus acolo. Ai vândut ţara Americii, împreună cu toate resursele României. Ce aţi muncit dumneavoastră toată viaţa ca să ne reprezentanţi aici? Cum vă permiteţi ca PSD şi PNL” . , i-a spus Diana Şoşoacă lui Marcel Ciolacu.

În replică, liderul PSD a trimis-o pe Șoșoacă la Ambasada Rusiei și a făcut-o mincinoasă: „Sunteți o mincinoasă ordinară!” .

După ce a plecat Ciolacu, Șoșoacă a continuat şi i-a acuzat pe jurnaliști că au fost mituți de PSD şi PNL:

„Vedeţi-vă de limbajul mitocănesc pe care îl aveţi. Un grobian care nu a muncit toată viaţa lui şi care a ajuns să dicteze în Parlamentul României şi ca prim-ministru. Ai vândut ţara americanilor şi NATO. Ne-ai băgat în război, ne-ai scos trădători! Ruşine să vă fie, dictatorilor, trădătorilor de neam şi ţară. Toată presa sunteţi şpăguită şi cenzurată de PSD şi PNL. Aţi văzut ce e acolo? Parlamentarii nu au voie să vorbească. De ce să nu spunem adevărul? De ce să nu spuneţi că acea iniţiativă legislativă este neconstituţională? Nu se va abroga nicio pensie specială că sunt tot ai lor. E praf în ochi. Vă mint” .

Citește și

Bacalaureat 2023. Elevii susțin astăzi proba la Limba română. Ce subiecte au picat

Ce ar putea face Putin în continuare și cum va afecta mișcarea lui Prigojin războiul din Ucraina? „Liderul rus probabil că îi va elimina pe ezitanți”

Cum a ajuns un câine să candideze la primărie? Detalii din spatele alegerilor din Toronto