• David Corenswet, un artist în plină ascensiune la Hollywood, este următorul actor care îl va interpreta pe Superman.
  • David Corenswet, în vârstă de 29 de ani, s-a făcut remarcat datorită rolurilor interpretate în mai multe producţii de succes, precum serialele Netflix ,,Hollywood” şi ,,The Politician” .
  • Actriţa Rachel Brosnahan, protagonista serialului de comedie ,,The Marvelous Mrs. Maisel” , a fost aleasă pentru a o juca pe iubita lui Superman.

Studiourile DC au desemnat următorul Superman, unul dintre cele mai importante roluri din cinematografie.

David Corenswet, în vârstă de 29 de ani, îl va interpreta pe supererou în cea mai recentă versiune a istoricei serii. Distribuția vine după luni de intrigi și audiții despre cine va juca în ,,Superman: Legacy” , care va apărea pe 11 iulie 2025 și va fi regizat de James Gunn, scrie Washington Post.

Ce știm despre David Corenswet?

Corenswet s-a născut în Philadelphia și a absolvit Juilliard School în 2016, după ce a fost distribuit în diverse piese de teatru ca actor copil.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Ambii părinți ai lui Corenswet sunt avocați, iar tatăl său, John Corenswet, a fost, de asemenea, actor de teatru, potrivit IMDb. Bunicul lui Corenswet, Edward Packard, se află în spatele ideii conceptului de carte ,,Alege-ți propria aventură” , notează site-ul.

Într-un interviu cu Entertainment Weekly în 2019, Corenswet a recunoscut că i s-a spus că seamănă izbitor de mult cu ultima persoană care l-a interpretat pe Superman, Henry Cavill. De asemenea, el a dezvăluit că ,,ambiția lui ,,pie-in-the-sky” este cu siguranță să joace Superman” .

,,Mi-ar plăcea să văd pe cineva care să facă o interpretare optimistă, de tip throwback [a lui Superman]” , a spus el. ,,Îmi place abordarea întunecată și curajoasă a lui Henry Cavill, dar mi-ar plăcea ca următorul să fie foarte luminos și optimist. „

În ce filme și emisiuni TV a jucat Corenswet?

Actorul și scenaristul de 1,80 m a jucat ca invitat în ,,House of Cards” în 2018. De atunci, și-a câștigat faima pentru rolurile sale din ,,Pearl”, ,,We Own This City” și o serie de emisiuni ale lui Ryan Murphy.

În ,,The Politician” , Corenswet l-a interpretat pe River Barkley, un personaj principal care moare prin sinucidere în timp ce se luptă cu presiunile sociale la școală. El a lucrat din nou cu Murphy în 2020, în premiatul ,,Hollywood”, interpretându-l pe Jack Castello, un bărbat din Midwest care se mută în Los Angeles după ce se întoarce din război pentru a încerca să reușească ca actor. El a fost, de asemenea, producător executiv al serialului.

Corenswet va apărea, de asemenea, în serialul Apple TV Plus ,,Lady in the Lake” .

Ce s-a întâmplat cu Henry Cavill în rolul lui Superman?

Cavill l-a interpretat pe Superman ani de zile, începând cu ,,Man of Steel” în 2013 și, cel mai recent, a avut o apariție cameo în ,,Black Adam” în 2022.

Cavil a anunțat într-o postare pe Instagram din decembrie că Gunn și producătorul Peter Safran i-au spus că nu se va mai întoarce.

Cine mai face parte din distribuția ,,Superman: Legacy”?

Informaţia a fost dezvăluită în premieră de presa de specialitate de la Hollywood, care a anunţat, de asemenea, că actriţa Rachel Brosnahan, protagonista serialului de comedie ,,The Marvelous Mrs. Maisel” , a fost aleasă pentru a o juca pe iubita lui Superman, jurnalista Lois Lane.

Anul trecut, studioul Warner Bros. a acordat duoului alcătuit din cineastul James Gunn, regizorul filmelor ,,Guardians of the Galaxy”, şi Peter Safran, producătorul filmului ,,Aquaman”, misiunea de a relansa filmele cu supereroi din cadrul francizei DC Comics, cu obiectivul de a o dinamiza în faţa concurenţei acerbe a companiei Marvel.

Citește și

Ministerul britanic al Apărării: Forțele ucrainene au recucerit „foarte probabil” o zonă de teritoriu ocupată de Rusia în 2014

Reacția lui Emmanuel Macron după ce un adolescent a fost împușcat mortal în trafic de către un polițist: „Este inexplicabil și de neiertat”

Legea pensiilor speciale a fost votată și a trecut de Senat. Proiectul merge la promulgare la președintele Klaus Iohannis