• Michael Keaton își reia rolul de Bruce Wayne/Batman pentru prima dată după Batman Returns din 1992 în noul blockbuster The Flash.
  • Intriga din The Flash se adâncește în multiversul DC.
  • Trailerele pentru The Flash au tachinat deja revenirea lui Affleck ca Batman în urma evenimentelor din 2017 din Liga Justiției.

Michael Keaton își reia rolul de Bruce Wayne/Batman pentru prima dată după Batman Returns din 1992 în noul blockbuster „The Flash”. Din fericire pentru fanii DC Comics, Keaton nu este singurul nume cunoscut care a făcut apariția în filmul condus de Ezra Miller, scrie People.

Intriga din „The Flash”, care îl vede pe supereroul titular revenind în timp pentru a descoperi adevărul din spatele uciderii mamei sale, se adâncește în multiversul DC, care permite o multitudine de surprize, inclusiv câteva camee șocante.

Gal Gadot, Ben Affleck și Jason Momoa

Trailerele pentru „The Flash” au tachinat deja revenirea lui Affleck ca Batman în urma evenimentelor din 2017 din Liga Justiției. Ceea ce nu se știa a fost că majoritatea Ligii Justiției s-au întors și ei, inclusiv Wonder Woman a lui Gadot și Aquamanul lui Momoa. Wonder Woman și lasoul ei al adevărului sunt responsabili pentru una dintre cele mai amuzante scene din The Flash.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

George Clooney

„The Flash” păstrează cel mai mare șoc pentru final, când există o mașină pentru a saluta un Flash nedumerit după ce personajul lui Miller se încurcă cu cronologia universului său pentru a-și elibera tatăl din închisoare. Clooney a fost mult timp deschis cu privire la jena lui pentru a juca în Batman & Robin din 1997, recunoscând că nici măcar nu o va lăsa pe soția sa Amal Clooney să vadă filmul, care a fost criticat de critici. Clooney a susținut de fapt că nu a fost abordat să joace în „The Flash” în 2021, spunând lui Variety: „Nu m-au întrebat. Când distrugi o franciză așa cum am făcut-o eu, de obicei arată în altă parte când The Flash. vine.”

Christopher Reeve, George Reeves și Helen Slater

Secvența multivers sălbatică care închide „The Flash” este sigur că va stârni câteva lacrimi de la fanii DC. Principalul motiv este vederea regretatului Christopher Reeve ca Superman. Cele patru filme ale sale — „Superman”, „Superman II: The Donner Cut”, „Superman III” și „Superman IV: The Quest For Peace” — au deschis calea pentru Helen Slater, care a jucat rolul Supergirl într-un film spin-off. Ea apare și în scena extinsă, la fel ca și actorul Superman George Reeves (cunoscut pentru Superman and the Mole Men din 1951 și pentru serialul TV pe care l-a inspirat, Adventures of Superman).

Adam West

Orice omagiu DC nu ar fi complet fără includerea lui West, care l-a jucat pe Batman în emblematica emisiune TV din anii 1960. Filmările din serialul TV clasic sunt prezentate în secvența multivers.

Teddy Sears

Sears apare și în scena multiversului ca originalul „The Flash”, Jay Garrick. Actorul a jucat această încarnare anterioară în emisiunea „The Flash” de la CW.

Nicolas Cage

Fără îndoială, cel mai ciudat cameo vine de la nimeni altul decât însuși Nicolas Cage. Câștigătorul Oscar a fost programat odată să joace Superman în Superman Lives de Tim Burton, care nu a fost niciodată produs. În „The Flash”, îndrăgitul actor corectează istoria cu o cameo extinsă în secvența multivers în care Superman este văzut luptându-se cu o creatură extraterestră uriașă.

Nikolaj Coster-Waldau

Fără nici un motiv aparent, actorul din „Game of Thrones” are un moment în care clipi și-ți dor-o, jucând un bărbat care mănâncă o pizza în timp ce „The Flash” trece pe lângă.

Citește și