• Câștigătoarea premiului Oscar, Emma Stone a purtat o rochie personalizată Louis Vuitton.
  • Carrey Mullingan a impresionat cu o rochie Balenciaga care a canalizat glamourul vechi.
  • Margot Robbie a renuțat la roz pentru o rochie Versace, în schimb Ariana Grande a fost îmbrăcată ca o păpușă Barbie.

La ceremonia premiilor Oscar 2024, ai văzut o multitudine de look-uri dramatice, exagerate, grandioase și unele de care nu îți puteai lua ochii, scrie BBC.

Care au fost surprizele serii?

Emma Stone a câștigat binemertiatul premiu Oscar pentru cea mai bună actriță, pentru interpretarea Bellei în „Poor Things”.

A fost îmbrăcată într-o rochie Louis Vuitton cu care a avut o peripeție în timp ce se ducea să își ia premiul Oscar. I s-a rupt fermoarul și chiar a dat vina pe Ken.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?

„Rochia mea este ruptă”, a spus vedeta, întorcându-se pentru a dezvălui un fermoar rupt pe rochia ei personalizată Louis Vuitton.

Carey Mullingan nominalizată pentru Maestro a purtat un Balenciaga, care a canalizat glamour-ul vechi de la Hollywood, o recreare de Demna dintr-un design Cristobal Balenciaga din colecția Iarnă 1951 a couturierului. Mulligan a combinat rochia cu mănuși de operă și cercei cu diamante de 20 carate Fred Leighton .

Emily Blunt a ales pentru seara premiilor Oscar, o rochie albă Schiaparelli cu o fante înaltă.
A accesorizat cu bijuterii Tiffany & Co. Krasinski a completat-o ​​într-un smoking alb. Cei doi au fost, practic, senzaționali.

O altă rochie senzațională a purtat Zendaya: un Armani prive, cu care s-a văzut senzațional. Oricum, odată cu lansarea „Dune” am vazut-o în ultima vreme în niște ținute și rochii cu adevărat excepționale.

Ana Taylor Joy a arătat minunat într-o rochie Dior Haute Couture, care amintea de rochia iconică care a fost creată de Christian Dior în 1949.

Actrița Margot Robbie a renunțat la rozul ei, în favoarea unei rochii negre frumos sculptate de Versace . Într-adevăr, Robbie s-a dovedit a fi prevăzătoare cu alegerea ei de culoare, deoarece rochiile negre au dominat covorul roșu al Oscarurilor din 2024.

În schimb, Ariana Grande a ajuns într-o rochie de couture roz Giambattista Valli, parcă luandu-i locul lui Robbie în „Barbie” . Deși așa ar fi părut, artista a venit, de fapt, să o reprezinte pe Glinda, vrăjitoarea bună din viitorul film, „Wicked”.

Citește și