FOTO. Vedetele au făcut senzație pe covorul roșu la decernarea premiilor Oscar

La ceremonia premiilor Oscar 2024, ai văzut o multitudine de look-uri dramatice, exagerate, grandioase și unele de care nu îți puteai lua ochii, scrie BBC.

Care au fost surprizele serii?

Emma Stone a câștigat binemertiatul premiu Oscar pentru cea mai bună actriță, pentru interpretarea Bellei în „Poor Things”.

A fost îmbrăcată într-o rochie Louis Vuitton cu care a avut o peripeție în timp ce se ducea să își ia premiul Oscar. I s-a rupt fermoarul și chiar a dat vina pe Ken.

„Rochia mea este ruptă”, a spus vedeta, întorcându-se pentru a dezvălui un fermoar rupt pe rochia ei personalizată Louis Vuitton.

Carey Mullingan nominalizată pentru Maestro a purtat un Balenciaga, care a canalizat glamour-ul vechi de la Hollywood, o recreare de Demna dintr-un design Cristobal Balenciaga din colecția Iarnă 1951 a couturierului. Mulligan a combinat rochia cu mănuși de operă și cercei cu diamante de 20 carate Fred Leighton .

Emily Blunt a ales pentru seara premiilor Oscar, o rochie albă Schiaparelli cu o fante înaltă.
A accesorizat cu bijuterii Tiffany & Co. Krasinski a completat-o ​​într-un smoking alb. Cei doi au fost, practic, senzaționali.

O altă rochie senzațională a purtat Zendaya: un Armani prive, cu care s-a văzut senzațional. Oricum, odată cu lansarea „Dune” am vazut-o în ultima vreme în niște ținute și rochii cu adevărat excepționale.

Ana Taylor Joy a arătat minunat într-o rochie Dior Haute Couture, care amintea de rochia iconică care a fost creată de Christian Dior în 1949.

Actrița Margot Robbie a renunțat la rozul ei, în favoarea unei rochii negre frumos sculptate de Versace . Într-adevăr, Robbie s-a dovedit a fi prevăzătoare cu alegerea ei de culoare, deoarece rochiile negre au dominat covorul roșu al Oscarurilor din 2024.

În schimb, Ariana Grande a ajuns într-o rochie de couture roz Giambattista Valli, parcă luandu-i locul lui Robbie în „Barbie” . Deși așa ar fi părut, artista a venit, de fapt, să o reprezinte pe Glinda, vrăjitoarea bună din viitorul film, „Wicked”.

Citește și

Exit mobile version