• Dsqaured2 onorează estetica anilor ’90, îmbinând autenticul cu eleganța contemporană.
  • Maison prezintă o nouă colecție de bijuterii fine dedicată persoanelor moderne.
  • Campania #FendiSS24 prezintă o plimbare pe străzile Romei pentru colecția primăvară/vară.

Dacă ești pregătit să descoperi noile tendințe în materie de modă, iată câteva colecții care
te-ar putea interesa. Dsqaured2 onorează estetica brută și neșlefuită a anilor ’90, îmbinând autenticitatea îndrăzneață cu eleganța contemporană. Liniile greoaie și greșelile spontane se împletesc cu moda, captând o epocă ce a redefinit Hollywood-ul.

View this post on Instagram

A post shared by DSQUARED2 – Dean & Dan Caten (@dsquared2)

View this post on Instagram

A post shared by DSQUARED2 – Dean & Dan Caten (@dsquared2)

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK
BRITANICII CAUTĂ PROFESORI ÎN ROMÂNIA

Într-o odă adusă creativității și curiozității nelimitate a renumituluicolecționar Gaston-Louis Vuitton, nepotul lui Louis Vuitton, Maisonprezintă o nouă colecție de bijuterii fine dedicată persoanelor moderne.

Campania #FendiSS24, realizată de Ned Rogers și fotografiată de Steven Meisel, prezintă o plimbare pe străzile Romei, aducând în prim-plan inspirația lui Kim Jones pentru colecția Fendi primăvară/vară 2024. Această inspirație se concentrează pe femeile Orașului Etern și se reflectă prin aluzii la colecția Fendi primăvară/vară 1999 și alte motive semnificative din istoria casei.

Lansarea la nivel mondial a colecției este programată pentru 8 februarie.

Ieri seară, la Park Avenue Armory, Marc Jacobs și-a prezentat cea mai recentă colecție care a marcat 40 de ani de existență a brandului său omonim. Deși mulți se așteptau ca acesta să aducă un omagiu colecțiilor sale anterioare, hainele asemănătoare unor păpuși au exprimat „dorința sa de a exprima ceva naiv și elegant”.

Iar echipa de design de la Atelier McQueen lucrează în atelier,creând detalii decupate și adăugând finisaje cu nasturi din metalauriu pe o jachetă croită neagră.

Citește și