• Micuțul monstru roșu din seria animată „În lumea lui Elmo” își „celebrează” ziua pe 3 februarie.
  • Lumea lui Elmo de pe Sesame Street a rulat din anul 1998 până în 2009 și a revenit în 2017.
  • Răspunsurile primite de la prietenii pe X, arată că oamenii nu stau deloc bine.

Când cineva te întreabă „ce mai faci?” ai un răspuns din complezență. Dar astăzi personajul preferat al copiilor, Elmo, care este sărbătorit pe 3 februarie, când a întrebat copii din întreaga lume „ce mai fac?” a aflat că oamenii nu prea fac bine. Nu este de mirare. Lumea se confruntă cu un război zdrobitor în Ucraina, foamete în Gaza și împușcături în masă în SUA. Mulți tineri se luptă cu anxietatea și depresia, în timp ce țara se confruntă cu o criză de sănătate mintală. Și în multe locuri suntem în mijlocul unei ierni reci și întunecate. Întrebarea lui Elmo a dus și la niște conversații încântătoare despre sănătatea emoțională și importanța de a ne întâlni cu prietenii. După câteva ore în care oamenii au aruncat traume pe Muppet, contul oficial „Sesame Street” îi direcționa oamenii către resurse de sănătate mintală. „Elmo în fiecare zi, abisul în care ne uităm devine o groază unică. Unul care anterior era de nepătruns în natură. Soarta noastră inevitabilă, care odată a accelerat în ani sau luni, acum se accelerează în ore, chiar în minute. Totuși am mâncat un grapefruit bun mai devreme, mulțumesc că ai întrebat .”

„În fiecare dimineață , abia aștept să mă întorc la culcare. În fiecare luni, abia aștept să vină vineri. În fiecare zi și în fiecare săptămână lupt pentru viață .” „Elmo sunt deprimat și rupt .” „ Sunt la cel mai scăzut nivel, mulțumesc că ai întrebat .” „ Elmo, trebuie să ajung la egalitate cu tine, iubitule, ne luptăm pentru viețile noastre ”
Oamenii au început să-i mulțumească lui Elmo și prietenilor săi pentru că au vorbit despre ce înseamnă să te simți în siguranță astăzi. Elmo chiar a dat sfaturi despre cum poți fi un bun ascultător:

Faceți ceva împreună. Să faceți o activitate împreună, cum ar fi să jucați un joc sau să gătiți. Fii numai urechi . Dacă cineva vine la tine cu o povară emoțională, trebuie să uiți de probleme tale să te așezi și să spui: „Văd că te deschizi față de mine. Hai să facem asta pentru tine.” Fii curajos . „Primul pas este partea cea mai grea”, spune Tarleton. „Dacă ți-e frică să nu fii judecat, încearcă să-l examinezi din cealaltă parte. Dacă ai fi în poziția opusă, iar prietenul tău venea la tine, ai vrea să se sperie? Nu.”

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Citește și