• Primul weekend de februarie începe la târg și se încheie la Gala Grammy.
  • Urban Hub te așteaptă în weekend la „Târgul Artizanilor” în Piața Romană.
  • Ediția 66 a premiilor Grammy încheie ziua de duminică.

Primul final de săptămână din februarie îți ține agenda cu evenimente dintr-o paletă largă de domenii. Magia meșteșugurilor la „Târgul Artizanilor” este prima din listă; ai și mâine ocazia să prinzi, la Urban Hub, în Piața Romană din București, mostre pentru talentul și pasiunea meșteșugarilor români, de la delicii culinare la bijuterii lucrate manual.

Expoziția „Monica Lovinescu” te așteaptă încă o săptămână La Casa Mița Biciclista în Amzei, programul de weekend fiind între 12:00 și 22:00. Prețul biletelor este de 30 de lei, iar pentru studenți și pensionari sunt reduse la prețul de 15 lei. Altfel, e primul weekend în care poți să vezi „Argylle: Superspionul”, cu Henry Cavill, Sam Rockwell, Samuel L Jackson, Brian Cranston și Dua Lipa. În sfârșit, dacă la cum îl comentează criticii, dacă nu îl vezi acum, slabe șanse să te mai intereseze de luni.

„Dacă vreau ceva ce nu este în programul obișnuit al evenimentelor?”

Ai un Târg de adopții la București în primul weekend din luna februarie, MaxiPet Mihai Bravu. Mai ai și duminică, până 15:00, ocazia să alegi din zece cățeluși care așteaptă să își cunoască noul stăpân, sau stăpână. La Brașov, Muzeul Județean de Istorie are în acest weekend expoziția „Scurtă istorie despre GOPO”. Evenimentul este dedicat lui Ion Popescu Gopo, primul realizator de animație din lume premiat cu Palme D’or la Festivalul de la Cannes, succesul său fiind legat de pelicula „Scurtă istorie”, în 1957.
Duminică noapte ediția 2024 a galei premiilor Grammy anunță recitaluri de la Billie Eilish, Dua Lipa și Olivia Rodrigo. Gazdă e Trevor Noah.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Pe lângă toate acestea, este al doilea an în care poezia spoken word are categoria ei, separată de albumele spoken word care includ cărți audio și povești.

Citește și