• Pink a fost însoțită pe scenă de fiica ei Willow, în vârstă de 12 ani, în prima seară a turneului Summer Carnival 2023.
  • Pink ese recunoscută la nivel mondial pentru melodii precum „So What?”, „Funhouse”, „Sober”, „Who Knew” și „Please Don’t Leave Me”.
  • Mama și fiica au cântat single-ul lor, „Cover Me In Sunshine”, în fața unei mulțimi entuziaste.

Willow, fiica lui Pink, i se alătură pe scenă pentru a cânta pentru prima dată la doar câteva zile după ce a împlinit 12 ani, conform People.

Sursă: TooFab

Unde continuă turneul Pink?

Pink este cap de afiș pe stadioane de pe întreg continentul, interpretând piese noi alături de cele mai mari hituri ale sale.

Printre acestea se numără două nopți pe University Stadium din Bolton, pe Stadium of Light din Sunderland și în Hyde Park, în cadrul festivalului British Summer Time.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

De asemenea, Pink va merge la Paris, Berlin, Munchen, Hanovra, Viena și Varșovia pentru a susține spectacole pe stadioane în timpul verii.

Ea și-a lansat recent cel de-al nouălea album, Trustfall, care conține single-urile ,,Never Gonna Not Dance Again” și piesa care dă titlul albumului. Cele mai cunoscute albume ale artistei rămân Funhouse, I’m Not Dead și M!ssundaztood.

Citește și: