• Cofondatorii Sébastien Meyer şi Arnaud Vaillant au descris creaţia ca fiind ştiinţifică, dar poetică” şi magică, ca un nor”.
  • În ciuda naturii sale delicate, geanta poate să ţină un iPhone, amintind de geanta iconica Swipe a brandului.
  • Colectia acestui sezon, inspirată de ficţiunea ştiinţifică, reflectă căutarea continuă a designerilor pentru inovaţie şi designuri ieşite din comun.

Coperni a făcut senzaţie la Săptămâna Modei de toamnă 2024 de la Paris cu dezvăluirea unui accesoriu revoluţionar: o geantă confecţionată în întregime din aer şi sticlă, scrie The New York Post.

În parteneriat cu NASA, casa de modă pariziană a prezentat geanta Air Swipe, care cântăreşte doar 33 de grame — echivalentul unui bec standard — şi este compusă din 99% aer şi 1% sticlă.

View this post on Instagram

A post shared by coperni (@coperni)

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN

Dezvoltată în colaborare cu Ioannis Michaloudis, un cercetător al aerogelului de siliciu, geanta reprezintă cel mai mare obiect realizat vreodată din acest material spaţial. Aerogelul de siliciu, cunoscut ca fiind cel mai uşor solid de pe Pământ şi utilizat de NASA în colectarea prafului cosmic, conferă accesoriului o aparenţă translucidă, asemănătoare cu un nor.

Cofondatorii Sébastien Meyer şi Arnaud Vaillant au descris creaţia ca fiind ştiinţifică, dar poetică” şi magică, ca un nor”. În ciuda naturii sale delicate, geanta poate să ţină un iPhone, amintind de geanta iconica Swipe a brandului.

Cu designul său futuristic, ultima inovaţie a Coperni subliniază angajamentul casei de modă de a depăşi limitele în tehnologia modei. Debutul genţii Air Swipe marchează un alt moment important pentru Coperni, renumită pentru creaţiile sale avant-garde şi colaborările anterioare cu Boston Dynamics.

Colectia acestui sezon, inspirată de ficţiunea ştiinţifică, reflectă căutarea continuă a designerilor pentru inovaţie şi designuri ieşite din comun.

Citește și