• Rihanna și-a arătat burtica de gravidă în imaginile de promovare a noii colecții masculine Louis Vuitton, creată de Pharell Wlliams.
  • Cântăreața a defilat în ținute formate din paltoane și genți de mână din colecția primăvară-vară 2024 a brandului.
  • Colecția pentru bărbați include și o versiune actualizată a celebrei genți Speedy, reinterpretată de Pharrell Williams.

Rihanna și-a dezvăluit burtica de gravidă în imagini uimitoare pentru noua colecție masculină Louis Vuitton, creată de Pharrell Williams, scrie Today.

Cântăreața în vârstă de 35 de ani a defilat în ținute formate din paltoane și genți de mână din colecția primăvară-vară 2024 a brandului, cu o deschidere specială, etalându-și burtica sa de gravidă.

Fotografiile realizate de Keizō Kitajima și Martine Syms o prezintă pe Rihanna purtând un palton negru, în timp ce ține în mână o ceașcă de cafea și mai multe genți colorate Louis Vuitton. Colecția masculină include și o versiune actualizată a celebrei genți Speedy, reinterpretată de Pharrell Williams.

Recomandări

UE COOPEREAZĂ CU MOLDOVA
FLACĂRA OLIMPICĂ AJUNGE LA CANNES
CÂȚI BANI FACI DIN YOUTUBE
PIAȚA AUTO CREȘTE ÎN ROMÂNIA
CUM VA FI VREMEA
MERKEL ÎȘI PUBLICĂ MEMORIILE

Rihanna apare și într-un videoclip promoțional în care își etalează burtica de gravidă în timp ce defilează printr-un oraș aglomerat. Cuplul format din Rihanna și A$AP Rocky a devenit părinte pentru prima dată în mai 2022, iar rapperul a sărbătorit recent primul an al fiului lor prin intermediul unui carusel de imagini și videoclipuri pe Instagram.

Citește și: