• Rihanna a anunțat că se retrage din funcția de director executiv al brandului său de lenjerie „Savage X Fenty”.
  • Cântăreața așteaptă al doilea copil cu A$AP Rocky și a a apelat la Hillary Super, fostul CEO global al Anthropologie Group, pentru a o înlocui.
  • „Brandul este o forță majoră în industria lenjeriei și a îmbrăcămintei”, a declarar Super.

Rihanna va avea o muncă mai ușoară pentru o perioadă. Cântăreața, în vârstă de 35 de ani, a anunțat că se retrage din funcția de director executiv al brandului său de lenjerie Savage X Fenty, după ce a deținut această poziție timp de cinci ani, scrie Page Six Style.

„A fost frumos să vedem cum viziunea noastră pentru Savage X Fenty a avut un impact asupra industriei la o magnitudine atât de incredibilă în ultimii cinci ani”, a declarat ea pentru Vogue Business într-o declarație joi.

„Acesta este doar începutul pentru noi și vom continua să ne extindem în moduri care să se conecteze mereu cu consumatorul”. Rihanna, care în prezent așteaptă al doilea copil cu A$AP Rocky, a apelat la Hillary Super, fostul CEO global al Anthropologie Group, pentru a o înlocui.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

„Sunt încântată să mă alătur familiei Savage X Fenty”, a declarat Super, în vârstă de 51 de ani, pentru publicație. „Brandul este o forță majoră în industria lenjeriei și a îmbrăcămintei, iar angajamentul său de neclintit de a sărbători incluziunea și lipsa de teamă este o sursă de inspirație”.

Rihanna, care va continua să dețină un rol de conducere pentru brand în calitate de președinte executiv, a lansat Savage X Fenty în 2018. „A fost important pentru mine să depășesc limitele, dar și să creez o linie în care femeile să se poată vedea”, a declarat cântăreața în 2018.

Citește și