• Pharrell Williams ajunge pe podiumul de la Paris cu debutul său în modă cu o colecție masculină marca Louis Vuitton.
  • Jay-Z, Beyoncé și Rihanna se numără printre invitații la primul spectacol de la moartea fostului director de creație Virgil Abloh.
  • Evenimentul s-a ținut la Pont Neuf care este cel mai vechi pod din Paris.

Pharrell Williams a fost anunțat ca director de casei de modă Louis Vuitton în februarie. A fost o surpriză pentru industrie, după ce designerii britanici Grace Wales Bonner și Martine Rose fuseseră anunțați că vor prelua acest rol, scrie The Guardian.

Debutul lui Pharrell Williams în calitate de director de creație pentru bărbați la Louis Vuitton a fost de-a dreptul spectaculos, anunțând o nouă eră pentru celebra casă de modă franceză.

Defilarea a avut loc pe podul Pont Neuf din Paris la apus de soare, cu o orchestră completă, un cor de gospel și peste 70 de look-uri făcute cu ajutorul designerului Stefano Pilati, dar și Pusha T.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Ce vedete au participat la eveniment

La eveniment au fost prezenți mai mulți prieteni de-ai lui Pharell Williams. De la deschidere nu a lipsit nici Rihanna.

A$AP Rocky și-a făcut prezența mai târziu, iar Jay-Z a cântat la petrecerea de după. Între timp, aparițiile lui Beyoncé, Kim Kardashian și Jared Leto nu au putut trece neobservate. Lenny Kravitz a venit însoțit de Naomi Campbell.

Oaspeții s-au întâlnit în apropierea Muzeului D’Orsay, „în fața Rihannei”, a declarat echipa de PR, referindu-se la uriașul panou publicitar al brandului cu cântăreața însărcinată și după au luat o barcă pe râul Sena până la cel mai vechi pod al orașului.

Citește și: