• And Just Like That…” are premiera pe 22 iunie la Max.
  • Parker a numit revenirea lui Cattrall o idee foarte frumoasă” într-un interviu acordat Entertainment Weekly.
  • Parker a dezvăluit că scena lui Cattrall implică un apel telefonic între Samantha și Carrie.

Sarah Jessica Parker pare încântată de revenirea lui Kim Cattrall în franciza Sex and the City”, într-un cameo pe care l-a descris ca fiind sentimental”, scrie CNN.

Un purtător de cuvânt al HBO/Max a confirmat pentru CNN luna trecută că Cattrall a filmat o scenă ca Samantha Jones în martie pentru continuarea serialului And Just Like That…”. Parker a numit revenirea lui Cattrall o idee foarte frumoasă” într-un interviu acordat Entertainment Weekly.

Samantha este prezentă în sezonul 1 și mai mult în sezonul 2 prin intermediul unui text. A fost doar un frumos semn de salut pentru cei 25 de ani de Sex and the City „, a spus Parker.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
GOOGLE DĂ BANI GREI LA APPLE
GEN Z SE DISTREAZĂ CU POWERPOINT-URI

Jones a apărut de câteva ori în poveste prin intermediul mesajelor text cu Carrie Bradshaw a lui Parker în primul sezon. Parker a dezvăluit că scena lui Cattrall implică un apel telefonic între Samantha și Carrie. Este un moment foarte oportun în poveste, un eveniment de consecință care se întâmplă în viața lui Carrie, că Samantha sună și au acest apel rapid, minunat, sentimental și amuzant”, a spus Parker.

Și mi se pare normal și foarte drăguț și mă bucur că am putut să ne descurcăm și să rezolvăm acest lucru din punct de vedere al timpului și al programului.”

Ea a continuat: Cred că reflectă relația pe care am împărtășit-o prin SMS în sezonul trecut și în acest sezon. Știi, aceasta este o relație extrem de importantă pentru Carrie, a fost plină de afecțiune.” And Just Like That…” are premiera pe 22 iunie la Max.

Citește și: