• Starul pop Bebe Rexha a fost rănită după ce un spectator a lovit-o în faţă cu un telefon, chiar când se afla pe scenă în timpul unui concert.
  • Vedeta a postat o fotografie cu ochiul ei vânăt în urma loviturii.
  • Agresorul a fost imediat arestat de forţele de ordine.

Vedeta pop Bebe Rexha a publicat o fotografie cu ochiul ei vânăt după ce a fost lovită cu un telefon mobil în timp ce cânta pe scenă, relatează Sky News.

Imaginile din online de la concertul din New York arată cum o persoană din mulțime a aruncat cu un telefon în fața vedetei.

Cântăreața, al cărei nume real este Bleta Rexha, s-a pus imediat în genunchi, cu capul în jos şi se ţinea cu mâinile de faţă. Fanii au alertat rapid apoi forţele de securitate cine este individul care a aruncat cu telefonul spre scenă.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD FESTIVAL
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD
CE FACI AZI? ȘEDINȚĂ FOTO DE PAȘTE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA

Ea a fost dusă la spital pentru tratament.

Poliţia din New York a confirmat pentru Sky nNews că Nicolas Malvagna, 27 de ani, din New Jersey, a fost arestat și pus sub acuzat pentru agresiune. Momentul a fost filmat de un alt fan, aflat în mulţime.

Bebe Rexha își arată rănile pe Instagram

În postarea de pe Instagram pentru cei 10,7 milioane de urmăritori ai ei, Rexha are o vânătaie mare pe pleoapă.

Vedeta în vârstă de 33 de ani a scris în dreptul postării: ,,I’m good”, o aluzie la piesa I’m Good (Blue), nominalizată la premiile britanice, la care a colaborat cu DJ-ul francez David Guetta.

Rexha nu este prima care a fost rănită de fanii care au aruncat cu obiecte pe scenă.

Anul trecut, marca de dulciuri Skittles a făcut apel la oameni să nu arunce bomboanele după ce Harry Styles ar fi fost lovit de una în timpul unui concert.

Bebe Rhexa va ajunge și în România, între 3 şi 6 august, la Cluj-Napoca unde va cânta la festivalul Untold.

Citește și

„Cititorii pe buze” au decodat șușotelile celebrităților. Ce și-au spus Jennifer Lopez și Ben Affleck la Premiile Grammy 2023

VIDEO. Șeful serviciilor de informații militare ucrainene răspunde zvonurilor despre moartea sa: „În Ucraina se creează un detașament special de comandanți nemuritori”

Preliminarii EURO 2024. Elveția – România, meciul care va decide liderul verii în Grupa I de calificare