• Zendaya a vorbit despre importanța potrivirii ținutei cu rolul său din film, evidențiind modul în care moda poate fi folosită ca un instrument pentru a crea și exprima personaje.
  • Ea a început să-și stilizeze ținutele după ce a fost inspirată de detaliile și costumul său din filmul „The Greatest Showman”.
  • Alături de stilistul său, Law Roach, Zendaya a dezvoltat un stil semnătură care integrează tematici cinematografice în aparițiile sale de pe covorul roșu.

Intrarea în personaj este ceva care poate fi atotcuprinzător pentru un actor atunci când este pe platoul de filmare. Există accente pentru a perfecționa, expresii faciale de stăpânit și uneori un aspect complet nou datorită hainelor, machiajului și părului. Dar din ce în ce mai mult, cele mai mari vedete de la Hollywood își extind rolurile și pe covorul roșu, scrie BBC.

Ultimele apariții ale Zendayei au îmbinat tema tenisului noului ei film, „Challengers”. Actrița a vorbit despre importanța potrivirii ținutei tale cu rolul din film.

„Moda este ceva pe care l-am folosit întotdeauna ca priză, un instrument – ​​în cele din urmă, cred că sunt o persoană mai timidă, așa că îmi permite să-mi creez această persoană, acest personaj în care pot trăi pentru ziua de azi”, a spus ea.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE
ROMÂNII SE LASĂ PĂCĂLIȚI
COP 29 VA FI DESPRE PACE
TU CE VIN BEI LA MASAS FESTIVĂ?
DEZASTRU ÎN BRAZILIA DIN CAUZA PLOILOR

Zendaya a spus că a început să-și stilizeze ținutele, după ce a jucat în „The Greatest Showman” și a fost „inspirată de film”.

Musicalul, care a fost inspirat din viața artistului PT Barnum, a acordat o atenție deosebită detaliilor în cele 800 de costume ale sale, designerul Ellen Mirojnick spunând la acea vreme că brief-ul era „la modă, accesibil și modern”, ceva ce Zendaya a putut oglindi în ea.

„Oricum, suntem atât de norocoși să facem parte din filme cu referințe atât de bogate, așa că ar fi bine să ne descurcăm din asta”, a spus Zendaya pentru One Show.

Tânăra de 27 de ani a creat de atunci o serie de look-uri cu tematică cinematografică împreună cu stilistul ei Law Roach, pentru filme precum „Dune” și „Spider-Man: No Way Home”.

Zendaya și Roach și-au perfecționat stilul semnătură după ce au lucrat împreună mai bine de 13 ani.

„Întotdeauna încerc să fiu un povestitor mai mult decât orice altceva, iar aceasta este o poveste atât de puternică de spus”, a spus recent Roach pentru Vogue, după ce a terminat turneul de presă pentru „Dune 2″.

„Aspectele au servit ca o extensie a garderobei din film. A fost intenționat și intenționat”, a adăugat el”.

Citește și