• În timp ce era înconjurată de mai multe tăvi cu mâncare, femeia, care purta doar un bikini, stătea întinsă în centrul mesei.
  • Ca răspuns la fotografiile de pe Twitter, mai multe persoane au susținut că decizia lui West de a servi mâncare de pe o femeie nud a fost „misogină”.
  • Alte persoane au exprimat că West ar fi putut lua parte la o practică japoneză numită Nyotaimori, în care sashimi sau sushi este servit de pe corpul gol al unei femei.

Kanye West a stârnit controverse după ce a servit sushi de pe o femeie nud la petrecerea sa de naștere, declară Independent. Pe 10 iunie, rapperul a organizat o petrecere privată pentru a-și sărbători aniversarea de 46 de ani, unde a invitat-o pe fiica cea mare a lui și a fostei Kim Kardashian, North West, și noul său partener Bianca Censori.

După cum se arată în videoclipurile și fotografiile evenimentului distribuite pe Twitter, West a optat să servească sushi invitaților săi într-un mod netradițional: pe corpul unei femei. În timp ce era înconjurată de mai multe tăvi cu mâncare, femeia, care purta doar un bikini, stătea întinsă în centrul mesei.

Împreună cu o tavă cu sushi, mâncarea a fost așezată pe pieptul, trunchiul și talia ei. Ca răspuns la fotografiile de pe Twitter, mai multe persoane au susținut că decizia lui West de a servi mâncare pe o femeie nud a fost „misogină”. O altă persoană a susținut: „Nu sunt sigur ce este mai deranjant, faptul că Kanye a avut o femeie goală ca platou de sushi sau faptul că a crezut că este o idee potrivită de petrecere.”

Cu toate acestea, alți oameni au exprimat că West ar fi putut lua parte la o practică japoneză numită Nyotaimori, în care sashimi sau sushi este servit de pe corpul gol al unei femei. „Am făcut asta pentru a servi jucătorii NFL”, a scris o persoană. „Modelele poartă bikini și mâncarea este pusă pe frunzele de banane, nu direct pe pielea lor. Corpul lor este ca un blat de masă. Este artistic și frumos atunci când este executat corespunzător.”

„Oamenii nici măcar nu știu că acest lucru nu este neobișnuit, există restaurante în toată lumea care fac asta” a scris un al doilea. Un utilizator de Twitter a făcut, de asemenea, o referire la scena infama Sex and the City, în care Samantha, care este interpretată de Kim Cattrall, și-a acoperit corpul în sushi ca parte a unui cadou pentru iubitul ei, Smith.

Sursă: DailyMail

Această petrecere nu este prima când West a stârnit controverse. Anul trecut, el a stârnit reacții după ce a împărtășit o serie de comentarii antisemite și teorii ale conspirației pe rețelele de socializare și în interviuri. De asemenea, a stârnit reacții la debutul mărcii sale „White Lives Matter” în timpul Săptămânii Modei de la Paris din octombrie.

Citește și: