• Kim Kardashian le-a oferit fanilor o privire asupra tulburărilor emoționale prin care a trecut.
  • În cel de-al treilea sezon al serialului The Kardashians, difuzat acum pe Disney Plus, Kim s-a destăinuit mamei sale.
  • La începutul acestui an, Kanye a postat o serie de capturi de ecran ale unor mesaje contradictorii între el și Kim.

Kim Kardashian le-a oferit fanilor o privire asupra tulburărilor emoționale prin care a trecut în spatele scenei în timp ce trecea prin divorțul public de fostul său iubit Kanye West, scrie INDEPENDENT.

În cel de-al treilea sezon al serialului The Kardashians, difuzat acum pe Disney Plus, Kim s-a destăinuit mamei sale, Kris Jenner, despre impactul acuzațiilor aduse familiei sale.

La începutul acestui an, Kanye – căruia i se spune Ye – a postat o serie de capturi de ecran ale unor mesaje text între el și Kim, în care păreau să nu fie de acord cu privire la școlarizarea copiilor lor și la stilurile diferite de parenting.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Cei doi s-au căsătorit în 2016, dar au divorțat în 2021, după o perioadă dificilă în care rapperul din „Flashing Lights” a divulgat detalii personale despre familia și căsnicia sa. Într-o înregistrare video de confesiune, Kim, în vârstă de 42 de ani, a declarat în fața camerelor de filmat: „S-au întâmplat multe lucruri cu Kanye… Cred că în acest moment, tot ceea ce îi trimit lui Kanye prin SMS va fi pus pe internet. Cred că mă pot descurca cu orice, doar că mi se rupe inima pentru mama mea, că trebuie să facă față la atâtea lucruri din atâtea părți diferite.”

Kim s-a simțit înjosită de Kanye

Kim, care este, de asemenea, fondatoarea brandului de lux de shapewear SKIMS, a continuat: „Mi-am petrecut întreaga dimineață având un atac de anxietate, am simțit că nu am putut respira toată ziua. Știi când ești pe punctul de a plânge… așa m-am simțit toată ziua.” Fotomodelul și vedeta de reality TV a adăugat apoi că a simțit că fostul ei soț „a privit-o de sus” pentru înregistrarea ei sexuală cu Ray J, care a devenit virală în 2007.

Aceasta declară: „Chiar și modul în care se uită atât de jos la mine pentru caseta mea de sex, o aduce în tot orașul, în toată presa. Adică, mulțumesc că le amintești oamenilor încă o dată”. Kim a spus că era îngrijorată că acuzațiile și „șmecheriile” vor fi mai „dăunătoare” pentru copiii lor – North, în vârstă de nouă ani, Saint, șapte ani, Chicago, cinci ani, și Psalm, patru ani – decât ar fi „vreodată” caseta ei cu sex.

Vedeta se preface de dragul copiilor

„Trebuie să stau aici și să nu spun nimic, niciodată, pentru că știu că într-o zi copiii mei vor aprecia asta”, a spus ea. „Și știu că este cel mai bun lucru pentru ei”. Kim a adăugat că ea continuă să fie „cea mai mare majoretă” a lui Kanye și că îi „explodează” muzica în mașină atunci când este cu copiii ei, chiar dacă are cu totul alte sentimente față de fostul ei soț.

„Și, apropo, eu sunt cea în care s*** ar putea să se întâmple ceva și mă urc în mașină și, în fiecare zi, copiii vor să dea muzica lui tata în aer și eu sunt de genul: «E cel mai bun!». Pun muzică și cântăm împreună, iar în interior mor pentru că voi fi cea mai mare majoretă a lui pentru ei pentru totdeauna, iar într-o zi, când vor putea vedea cu ochii lor, voi răspunde la orice vor ei. Este foarte mult”, a spus ea.

Zvonuri despre Kim

În altă parte a episodului, Kim susține că Kanye „a lansat zvonul” că ea ar avea o aventură cu rapperul canadian Drake, cu care Kanye a avut o rivalitate intermitentă. Se crede că afirmația despre Drake și Kim ar fi apărut în 2018, după ce Drake a menționat numele unei persoane pe nume „KiKi” în piesa sa „In My Feelings”, care este una dintre poreclele lui Kim.

Apoi, în aprilie, rapperul din „God’s Plan” a preluat o înregistrare veche a vocii lui Kim Kardashian vorbind despre relația tensionată cu Kanye West. Lansarea surpriză a rapperului din aprilie, „Search & Rescue”, conține un clip din reality-show-ul Keeping Up With the Kardashians.

„Kanye a fost cel care a lansat un zvon care spunea că mă cuplez cu Drake, că am o aventură”, a susținut Kim.

Citește și