• Kim Kardashian a împărtășit informații despre viața ei în timpul apariției sale recente la podcastul On Purpose with Jay Shetty.
  • Deși nu i-a dat numele, ea a făcut referire la fostul său soț, Kanye West: Nu poți ajuta oamenii care nu doresc ajutorul.
  • Kim a discutat despre modul în care opiniile contradictorii pot tensiona relațiile și a subliniat importanța de a găsi oameni care să se alinieze cu valorile și convingerile tale.

Kim Kardashian a împărtășit detalii despre viața sa, în cadrul ultimei sale apariții, la podcastul On Purpose with Jay Shetty.

„Ceva ce am învățat este că nu poți ajuta oamenii care nu doresc ajutorul […] Nu poți să-ți impui convingerile și să le proiectezi asupra cuiva care gândește cu totul altfel”. Deși nu l-a numit în mod cert, Kim a făcut aluzie la fostul său soț, Kanye West, relatează People.

Fondatoarea SKIMS a vorbit, de asemenea, despre părerile contradictorii pe care i-au pus la încercare relațiile cu oameniii din viața sa: „Este în regulă să ai acele opinii diferite. Este motivul pentru care lumea se învârte. Dar dacă nu te aliniezi în aceleași valori și moravuri și lucruri în esența ta, atunci este în regulă să realizezi că această viață este atât de scurtă și ar trebui să mergi și să găsești oamenii care se aliniază cu ceea ce crezi cu adevărat”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„Acestea sunt unele dintre lucrurile pe care i-aș învăța pe copiii mei atunci când își caută prieteni, parteneri și relații. Nu poți să forțezi lucrurile asupra altor oameni. Nu te poți aștepta ca ei să fie acolo unde ești tu, la nivelul tău”, a continuat ea.

Kardashian a mărturisit că nu regretă anii petrecuți alături de fostul său soț, chiar dacă lucrurile nu au funcționat, în final: „Uneori am impresia că oamenii cred că dacă o relație nu merge, atunci este un eșec, dar eu nu privesc lucrurile așa: 15 ani împreună, 10 ani. Asta nu este un eșec. Este atât de frumos”.

Fostul cuplu a început să se întâlnească în 2012, s-a căsătorit în 2014 și a depus actele de divorț în 2021. Divorțul s-a finalizat abia în luna noiembrie, după ce Kim și Kanye au ajuns la un acord privind custodia celor patru copii ai lor și proprietatea familiei.

Citește și: