• Disney sărbătorește încasările din al doilea weekend de difuzare pentru „Guardians Of The Galaxy Vol 3″ .
  • ,,The Super Mario Bros. Movie” , rămâne pe locul al doilea, cu încasări de 13 milioane de dolari la sfârșitul săptămânii trecute și peste 1,2 miliarde de dolari la nivel mondial de la lansare.
  • Pe locul al treilea în această săptămână se află un nou venit: lungmetrajul ,,Book Club: The Next Chapter” .

Puterea brandului Marvel poate fi observată în cifrele foarte bune de încasări din weekendul de deschidere pentru filmele studioului, deoarece fanii se grăbesc să vadă cât mai curând posibil cea mai recentă lansare. Dar reversul medaliei este că titlurile Marvel scad de obicei rapid după un start puternic.

„Guardians Of The Galaxy Vol 3″ reușește să se mențină puternic – pentru un film Marvel

Disney sărbătorește încasările din al doilea weekend de difuzare pentru Guardians Of The Galaxy Vol 3″ . Pelicula Marvel Guardians of the Galaxy Vol. 3″ s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de peste 60,5 milioane de dolari în al doilea weekend de proiecţii în cinematografele din Statele Unite şi Canada, potrivit companiei de specialitate Exhibitor Relations, scrie Screen Daily.

Cel de-al treilea episod al acestei saga, care spune povestea unor mercenari intergalactici, interpretaţi de Chris Pratt, Zoe Saldana, Bradley Cooper şi Vin Diesel, îi angrenează pe spectatori într-o cursă contra cronometru pentru a-l salva pe ratonul Rocket.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

,,Super Mario” ajunge la 1,2 miliarde de dolari

Filmul de animaţie ,,The Super Mario Bros. Movie” , bazat pe jocul cu acelaşi nume, rămâne pe locul al doilea, cu încasări de 13 milioane de dolari pe durata weekendului trecut şi de peste 1,2 miliarde de dolari la nivel mondial de la lansarea sa, în urmă cu şase săptămâni.

,,Book Club 2″ are un start de 6,5 milioane de dolari

Pe locul al treilea în această săptămână se află un nou venit: lungmetrajul ,,Book Club: The Next Chapter” , cu Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen şi Mary Steenburgen în rolul unor prietene pensionare aflate într-o escapadă în Italia alături clubul lor de lectură.

Acest film romantic a avut un ,,debut timid”, potrivit analistului David Gross, dar a încasat totuşi 6,5 milioane de dolari.

,,Love Again” ajunge pe piețele internaționale

În timp ce cifrele par slabe pentru filmul Book Club 2, ele sunt mai bune decât în cazul filmului rival Love Again, care a fost lansat de o femeie.

Drama romantică de la Sony a obținut încasări estimate la 1,55 milioane de dolari de la 2 703 locații în a doua sesiune din America de Nord (în scădere cu 35%), ducând totalul după două weekenduri acolo la 5,0 milioane de dolari. Filmul Screen Gems a debutat și pe primele sale piețe internaționale, cu încasări estimate la 2,6 milioane de dolari din 35 de teritorii. Totalul global este de 7,6 milioane de dolari până acum.

Priyanka Chopra Jones interpretează rolul unei ilustratoare de cărți pentru copii care face față morții logodnicului ei trimițând mesaje text la vechiul său număr de telefon mobil, care a fost acum realocat unui jurnalist muzical (Sam Heughan). Celine Dion joacă, de asemenea, în rolul ei însăși. Filmul se bazează pe romanul german SMS für Dich(Text For You) din 2009, care a fost transformat într-un film german cu același nume în 2016.

,,Evil Dead Rise”

Filmul de groază ,,Evil Dead Rise” , avându-le în distribuţie pe Lily Sullivan şi pe Alyssa Sutherland în rolurile a două surori care trebuie să se lupte cu o mulţime de creaturi demonice, a coborât o poziţie, până pe locul al patrulea, cu încasări de 3,7 milioane de dolari.

,,Are You There God? It’s Me, Margaret”

,,Are You There God? It’s Me, Margaret” , o comedie dramatică despre adolescenţă, are încasări de 2,5 milioane de dolari. Filmul, inspirat de carte clasică despre adolescenţă scrisă de Judy Blume, o are ca protagonistă pe Abby Ryder Fortson în rolul unei adolescente prinse în tumultul vârstei sale. 

Citește și

Republica Moldova a anunțat că se retrage din CSI: „Nu ne-a ajutat să rezolvăm conflictul transnistrean”. Reacția Moscovei

Experții în inteligență artificială trag un semnal de alarmă privind tehnologia în perspectiva alegerilor din 2024: „Nu suntem pregătiți pentru asta”

Trump a uitat-o pe Melania într-o postare bizară de Ziua Mamei în care atacă părinții principalilor săi dușmani