• Au apărut primele reacții la filmul ,,The Little Mermaid” și se pare că Disney deține un nou succes.
  • Remake-ul live-action al filmului de animație original din 1989 a avut premiera la Los Angeles în noaptea de luni spre marți, 8 mai.
  • The Little Mermaid va fi lansat în cinematografe vineri, 26 mai.

Au apărut primele reacții la filmul ,,The Little Mermaid” și se pare că Disney deține un nou succes.

După ani de așteptare, remake-ul live-action al originalului animat din 1989 a avut premiera la Los Angeles luni seară (8 mai), scrie Variety.

Cântăreața și actrița Halle Bailey o interpretează pe Ariel, personajul principal. Alte nume din distribuția de ansamblu îi includ pe Melissa McCarthy în rolul Ursulei, Javier Bardem în rolul regelui Triton, Daveed Diggs în rolul lui Sebastian și Jonah Hauer-King în rolul prințului Eric.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Jodi Benson, care a dat voce lui Ariel în versiunea animată, și-a împărtășit încântarea față de film într-un interviu pe covorul roșu acordat Entertainment Tonight.

,,Halle Bailey nu are nevoie de niciun sfat de la mine, este genială!” , a spus ea cu un zâmbet larg. După ce a lăudat ,,puritatea inimii, vulnerabilitatea și curajul” lui Bailey în acest rol, Benson a adăugat: ,,Sunt atât de încântată pentru ea și sunt atât de mândră de ea” .

Scenarista Zoe Rose Bryant a apreciat în mod similar transformarea lui Bailey în curioasa creatură marină. Ea a scris pe Twitter: ,,Mica Sirenă este un remake live-action care păstrează inima și sufletul poveștii pe care o cunoaștem și o iubim, și este înălțat și mai mult de o interpretare de nota 10 a lui Halle Bailey – ea s-a născut pentru a fi pe marele ecran, iar ea este motivul pentru care această nouă versiune merită să fie urmărită. „

Big Screen Leaks a calificat filmul drept ,,fantastic”, lăudându-l totodată pe regizorul Rob Marshall pentru munca depusă în crearea ,,unuia dintre cele mai bune remake-uri live-action ale Disney și o experiență teatrală plină de bucurie” .

,,@HalleBailey este PERFECT în rolul lui #Ariel și este inima filmului. Este o călătorie ÎNFIORĂTOARE sub mare pe care abia aștept să o revăd!” , a continuat Big Screen Leaks.

Criticul Grace Randolph a fost impresionat de film și a sugerat că publicul ar trebui să încerce să vadă remake-ul la cinema atunci când are ocazia.

,,The Little Mermaid” este cea mai bună adaptare live-action a Disney, în sensul că reușește nu doar ca nostalgie, ci și ca un film adesea uimitor în sine. Nu este PERFECT, dar are magia Disney! Și ar trebui neapărat să fie văzut pe marele ecran” , a scris ea.

Erik Davis, un colaborator al site-urilor de film Fandango și Rotten Tomatoes, a lăudat, de asemenea, performanța lui Bailey, precum și munca lui McCarthy și Diggs.

The Little Mermaid va fi lansat în cinematografe vineri, 26 mai.

Citește și

FOTO. Prietenul lui Harry și Meghan a postat o imagine de ziua lui Archie. Prințul a fost surprins uitându-se la un tablou cu Prințesa Diana

Familia regală este compusă din membri pe care mulți s-ar putea să nu-i cunoască. Cine sunt aceștia

Pasul greșit făcut de Snapchat. Experții spun că chatbotul „My AI” reprezintă un pericol pentru copii