• Printre tinerii membri ai familiei regale se află persoane la care nici nu te-ai fi gândit.
  • Încoronarea regelui a fost o ocazie de a face din nou cunoștință cu familia regală.
  • Familia regală are membri pe care chiar și cei mai pasionați dintre observatorii regali s-ar putea să nu-i cunoască.

Familia regală este compusă din membri pe care mulți s-ar putea să nu-i cunoască. Încoronarea regelui a fost o ocazie de a face cunoștință cu aceștia. Printre tinerii membri din familia regală se numără artiști, un campion de canotaj, un instructor de yoga și un designer de modă, „cel mai frumos” membru al familiei regale și „băiatul rău” al grupului.

La ceremonia de încoronare, membrii din familia regală, precum prințul William și Kate, au fost însoțiți de prințul Harry, dar nu și de Meghan. Prințul Andrew a fost așezat în același rând cu ducele de Sussex la Westminster Abbey, scrie SkyNews. Printre membrii familiei regale se numără unii pe care chiar și cei mai pasionați dintre observatorii regali s-ar putea să nu-i cunoască.

James, conte de Wessex
Poziția 14 în linia de succesiune la tron

James este născut în 2007 și este copilul cel mic al Prințului Edward, Conte de Wessex și al Sofiei, Contesă de Wessex. De asemenea, este cel de-al optulea și cel mai tânăr nepot al reginei Elisabeta.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Cei doi au decis să le ofere copiilor lor titluri de curtoazie în loc să le spună prinț și prințesă. Până în martie 2023, numele său a fost stilizat ca Viconte Severn – o aluzie la râu și la rădăcinile galeze ale contesei de Wessex.

Lady Louise Windsor
Poziția 15 în linia de succesiune la tron

Lady Louise este sora mai mare a contelui de Wessex, dar a fost mutată pe linia de succesiune deoarece are un frate de sex masculin. Această regulă a fost schimbată în prezent, dar rămâne valabilă pentru acești frați, deoarece actualizarea a avut loc după nașterea lor.

În septembrie 2022, aceasta a început să studieze limba engleză la Universitatea St Andrew’s. De asemenea, a lucrat într-un centru de grădinărit în timpul verii, după examenele A-Level.

Samuel Chatto
Poziția 28 în linia de succesiune la tron

Fiul lui Lady Sarah Chatto și al lui Daniel Chatto, Samuel Chatto, cunoscut și sub numele de Sam, este nepotul Prințesei Margareta și strănepotul reginei.

În vârstă de 26 de ani, a absolvit un master în istoria artei la Universitatea din Edinburgh în 2018. Lucrează ca sculptor într-un atelier din West Sussex, dar a devenit și instructor de yoga calificat în timpul unei călătorii în India în 2018.

Arthur Chatto
Poziția 29 în linia de succesiune la tron

Arthuro Chatto, în vârstă de 24 de ani, este fratele mai mic a lui Sam. Acesta este un pușcaș marin regal. El a participat la slujba de mulțumire a reginei în timpul sărbătoririi jubileului de platină al acesteia, purtând uniforma sa.

Asemenea fratelui său, a studiat la Edinburgh și a lucrat ca antrenor pernonal în perioada în care a fost acolo. Acesta deține două recorduri mondiale, rămânând pe tema fitness-ului: pentru cea mai tânără echipă și cea mai tânără persoană care a făcut înconjurul Marii Britanii la rame.

Charles Armstrong-Jones, Viconte Linley
Poziția 26 în linia de succesiune la tron

Fiul lui David Armstrong-Jones, Charles Armstrong-Jones deține titlul de viconte Linley, pe care l-a primit după ce tatăl său a moștenit titlul de conte de Snowdon în 2017.

Străbunica lui, regina Elisabeta, l-a desemnat în 2012 să fie primul ei paj de onoare. Asemenea multor tineri membri ai familiei regale, a mers la Eton, apoi a studiat ingineria de proiectare a produselor la Universitatea Loughborough.

Lady Margarita Armstrong-Jones
Poziția 27 în linia de succesiune la tron

Lady Margarita, în vârstă de 20 de ani, este sora mai mică a vicontelui Linley. Ea conduce un brand de bijuterii numit Matita și studiază la Haute École de Joaillerie din Paris.

Recent a apărut pe coperta revistei Tatler, declarând revistei că creativitatea bunicii sale, Prințesa Margareta, a fost „o mare influență”. La vârsta de opt ani a fost domnișoară de onoare la nunta prințului și a prințesei de Wales.

Lady Amelia Windsor
Poziția 43 în linia de succesiune la tron

În vârstă de 27 de ani, Lady Amelia Windsor, este model, reprezentată de Storm Model Management, și are peste 100.000 de urmăritori pe Instagram. Aceasta a fost supranumită „cel mai frumos membru al Familiei Regale” atunci când a apărut pe coperta revistei Tatler.

Lady Marina Windsor

Lady Marina Windsor este sora mai mare a Ameliei, dar și-a pierdut locul în linia de succesiune atunci când a fost confirmată în biserica catolică în 2008.

Ea a studiat franceza și portugheza la Universitatea din Edinburgh și păstrează un profil destul de scăzut.

Edward Windsor, Lordul Downpatrick

Al treilea și cel mai în vârstă frate din acest trio Windsor, Edward a ieșit și el din linia de succesiune din cauza catolicismului său. Cu toate acestea, el este al doilea în linia de succesiune la Ducatul de Kent.

Cunoscut profesional sub numele de Eddy Downpatrick, el este designer de modă. Este cofondatorul și directorul de creație al mărcii de modă FIDIR.

Columbus Taylor
Poziția 44 în linia de succesiune la tron

Este cel mai mare copil al lui Lady Helen Taylor, fiica prințului Edward și a lui Timothy Taylor, ambii comercianți de artă.

Acesta este director asociat al afacerii de artă a tatălui său, cu sediul în New York.

Cassius Taylor
Poziția 45 în linia de succesiune la tron

Cassius Taylor este fratele mai mic al lui Columbus și a fost supranumit „băiatu rău” din familia regală.

El a studiat managementul artei la Universitatea Goldsmiths din Londra și a curatoriat prima sa expoziție în octombrie anul trecut. A prezentat artiști tatuatori printre operele de artă, care au tatuat vizitatorii cu desene permanente și temporare.

Zenouska Mowatt
Poziția 59 în linia de succesiune la tron

Stră-stră-bunicul acesteia a fost regele George al V-lea. Această afirmație o plasează pe pe locul 59 în linia de succesiune la tron.

Părinții ei, Marina Ogilvy și Paul Julian Mowatt, nu erau căsătoriți când s-a născut în 1990, ceea ce a deranjat câteva pene regale.

Colega sa de joacă din copilărie a fost Prințesa Eugenia, între acestea fiind doar două luni diferență.

Flora Vesterberg
Poziția 60 în linia de succesiune la tron

Născută la Ogilvy, Flora Vesterberg este un alt membru al familiei regale artistice, istoric de artă și ambasador al V&A.

Ea s-a căsătorit cu finanțistul suedez Timothy Vesterberg în 2020, iar cei doi și-au reînnoit jurămintele un an mai târziu, când au fost ridicate restricțiile COVID.

Citește și