• Katy Perry a fost lăudată pentru ținuta „iconică” pe care a purtat-o la concertul de încoronare a Regelui Charles al III-lea.
  • La o zi după ce regele și regina au fost încoronați, cântăreața a urcat pe scenă.
  • Artista a interpretat piese precum „Roar” și alte hituri populare.

Pentru concertul care a avut loc ieri la Windsor, Katy Perry a purtat o rochie de la designerul Vivienne Westwood, făcută pe comandă, scrie The Independent. Rochia este fără umeri, cu lame aurii și a fost purtată cu mănuși asortate. Artista și-a accesorizat ținuta cu cercei aurii și a avut o coafură elegantă.

Telespectatorii au declarat că rochia a fost una dintre cele mai bune ținute ale serii, iar un fan a scris: „Katy Perry. O viziune în lame aurii discrete. Probabil că i se putea vedea rochia de pe lună”. „Ce rochie Katy Perry!!! Hai fată!”, a mai scris altcineva pe Twitter, în timp ce o altă persoană a spus: „Ce rochie frumoasă!”

Deși majoritatea comentariilor au fost din partea telespectatorilor, care au lăudat rochia lui Perry, alegerea ținutei i-a determinat pe unii să glumească. Internauții au asociat materialul rochiei cu ambalajele bomboanelor „Quality Street”, din folie aurie. „Dress code: ciocolata ta preferată de pe Quality Street… Katy Perry: caramel #CoronationConcert”, a glumit o persoană, în timp ce alta a spus: „Îmi place, dar rochia lui Katy Perry și mie îmi amintește de Quality Street”.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Cântăreața a interpretat două piese din repertoriul său: „Roar” și „Firework”. În timpul piesei „Roar”, care a fost însoțită și de un spectacol de dronă cu un leu pe cerul de deasupra scenei, nepoții regelui Charles, prințul George și prințesa Charlotte au cântat împreună. Micuții au putut fi văzuți cum se mișcau pe scaunele lor.

Citește și