• Duminică, 7 mai, la Castelul Windsor, a avut loc un concert extravagant în onoarea regelui Charles al III-lea.
  • Evenimentul a fost organizat la numai o zi după ceremonia de încoronare de la Westminster Abbey.
  • Printre artiștii prezenți la eveniment se numără Take That, Lionel Richie, Katy Perry, Paloma Faith, Andrea Bocelli, Sir Bryn Terfel și Alexis Ffrench.

Nu doar miile de spectatori de la Windsor au dansat în timpul prestațiilor de la concertul de după încoronare. Membri ai familiei regale au fost, de asemenea, filmați cum s-au întrecut în mișcări și pași de dans, scrie The Independent.

Legendarul cântăreț, Lionel Richie, a urcat pe scenă duminică seara, unde a interpretat unele dintre cele mai mari hituri ale sale. El a început cu piesa de succes „Easy (Like Sunday Morning). Richie ridicat apoi mulțimea în picioare pentru a dansa pe piesa bluesy, „All Night Long”.

Chiar și Prințul George, în vârstă de nouă ani, și Prințesa Charlotte, s-au alăturat distracției. Cei doi copii mai mari ai Prințului și Prințesei de Wales și-au fluturat steagurile în timp ce cântau împreună cu „All Night Long”.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Momentul concertului de încoronare a primit laude din partea fanilor regali pe rețelele sociale. Mulți oameni și-au împărtășit reacțiile. Regele și regina au fost relaxați și au dansat ,,fără griji”.

„Urmărind familia regală încercând să danseze la #CoronationConcert a fost punctul meu culminant al weekendului până acum”, a scris o persoană pe Twitter.

În timp ce membrii seniori ai familiei regale au dansat pe unele dintre melodiile lor preferate, cei mai tineri membri ai familiei au fost, de asemenea, animați de nimeni alții decât Muppets Kermit the Frog și Miss Piggy. Amuzanta scenetă, în care personajele Muppets au cerut să li se arate locurile lor în loja regală, a stârnit zâmbete și râsete din partea Prințului George și a surorii sale mai mici.

Pe cinste s-a distrat si Ducesa de Edinburgh. Internauții au reacționat imediat: „Tuturor le plăcea la nebunie!” Sophie e minunată. „Are mișcări”, a spus un alt fan.

Prințul William a putut fi văzut, de asemenea, cum îș atenționa fiul să își îndrepte privirea către scenă, pentru ca cei doi să zâmbească pentru o fotografie. Spre dezamăgirea multora, familiei Wales nu li s-a alăturat Prințul Louis, în vârstă de cinci ani, care probabil a lipsit de la concert din cauza orei târzii.

Citește și