• Luna trecută, fostul luptător UFC, Jake Shields, a lansat o provocare în spațiul online.
  • Aceasta s-a adresat „celor mai duri bărbați din comunitățile trans” și i-a provocat la un duel.
  • Challenge-ul a fost lansat în contextul unui meci, iar la scurt timp, unul dintre cei vizați a spus ,,da”.

Mack Beggs, un transgender, a postat pe Instagram că este dispus să lupte împotriva fostului luptător UFC, Jake Shields. Reacția fostului luptător nu a întârziat să apară. „Aceasta este o ofertă serioasă, du-te și pregătește-ți echipa”, i-a transmis sportivul adversarului său pe Twitter, la 20 aprilie, scrie Fox News.

Shields a spus că îl va înfrunta simultan atât pe fostul luptător UFC, cât și pe alți zece luptători transsexuali, pe același ring. Beggs a spus că a fost „lipsit de respect față de sportul MMA” să „cheme 10 bărbați transsexuali” și să spună că îi va „bate”.

Beggs vrea să joace cu Shields, unu la unu

„Vom face acest lucru un apel oficial, dar Jake Shields, voi accepta oferta ta”, a spus Beggs, pe OutKick. „Dar oferta nu va fi de zece contra unu și zece oameni de tranziție, vom lupta pentru tot restul nopți”. „Va fi un meci de tipul unu la unu. Dacă vrei să te numești luptător, fă-o cum trebuie”.

Recomandări

CUM SE PREGĂTEȘTE ITALIA DE G7?
COLDPLAY CÂNTĂ LA BUCUREȘTI
ISRAEL LUPTĂ PE DOUĂ FRONTURI
CINE ȚI-A LUAT SECTORUL?
TAYLOR SWIFT PROVOACĂ CUTREMUR
LA CE FACULTATE MERGI?

Make, în vârstă de 24 de ani, a adăugat că Shields și „oamenii care gândesc ca el” au un „fetiș” pentru persoanele transsexuale în apărarea sa față de luptătorii trans. „Este vorba de faptul că voi toți sunteți atât de fixați și aveți un fetiș cu femeile trans, încât uitați că noi suntem aici și că o să vă facem praf”.

Beggs se afla în plin proces de tranziție încă de pe vremea în care studia la liceu. Acesta a câștigat campionatul de fete din Texas, la categoria 110 kilograme în 2017 și 2018, împotriva aceleiași persoane, Chelsea Sanchez.

Mai mulți potențiali adversari au renunțat la meciurile împotriva lui Beggs, pentru că luptătorul lua testosteron în timpul tranziției, aspect care a stârnit controverse. Beggs nu a mai luptat din cauza unei intervenții chirurgicale. Shields a luptat pentru titlul de campion UFC la categoria welterweight la UFC 129. El a pierdut în fața lui Georges St. Pierre.

Citește și

VIDEO. Katy Perry, cea mai mare gafă la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Ce i-a întrebat artista pe invitați

VIDEO. Protest AUR în București. George Simion: „Vom bloca legile antinaționale care sunt pregătite la vot”

FOTO. SUV-ul cu patru uși de la Ferrari, Purosangue, vândut până în 2026. Cât costă mașina