• Cântăreața Katy Perry a fost invitată la încoronarea Regelui Charles al III-lea.
  • În preajma ei, se aflau o mulțime de membri ai familiei regale și demnitari.
  • Un clip în care artista pare să nu știe unde să se așeze, este viral pe rețelele sociale.

Katy Perry a fost confuză la ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea, scrie Cosmopolitan. Artista era nedumerită în timp ce se uita spre locurile din Westminster Abbey. Cântăreața s-a îndreptat, în cele din urmă, spre un anumit rând și i-a întrebat pe invitații care se aflau acolo dacă poate sta cu ei.

Katy va cânta mâine, 7 mai, la concertul de încoronare a Regelui Charles al III-lea. Multe vedete au refuzat concertul. Artista a fost selectată să cânte la acest spectacol, pentru că este ambasadoarea „The British Asian Trust”, care a fost fondată de Regele Charles al III-lea.

„Sunt fascinată să cânt la Concertul Încoronării și să ajut la punerea în lumină a Fondului de Protecție a Copiilor al British Asian Trust, a cărui activitate include inițiative de strângere de fonduri, cu scopul de a găsi soluții pentru traficul de copii”, a declarat ea înainte de eveniment.

Lionel Richie și Katy Perry se numără printre invitații celebri de la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Perry, în vârstă de 38 de ani, a fost fotografiată la ceremonia istorică de la Westminster Abbey alături de editorul British Vogue, Edward Enninful.

Cântăreața a fost îmbrăcată din cap până în picioare în lila. A purtat o fustă și un sacou cu mânecă scurtă, și mănuși asortate. Ea și-a accesorizat outfitul cu un colier Vivienne Westwood din perle și a purtat o geantă de mână albă de la același brand.

Citește și