• Donald Trump a folosit Ziua Mamei ca o oportunitate pentru a ataca ,,stânga radicală” .
  • De asemenea, Trump a distribuit pe rețelele sociale postări vechi ale lui E. Jean Carroll, după încheierea procesului cu fostul editorialist de la Elle.
  • Postarea lui Trump a fost comparată cu cea a guvernatorului Floridei, Ron DeSantis, care a fost total diferită.

Fostul președinte Donald Trump a folosit Ziua Mamei ca o oportunitate pentru a ataca ,,stânga radicală” , dar a omis să o menționeze pe Melania Trump, scrie presa internațională.

De asemenea, Trump a distribuit pe rețelele sociale postări vechi ale lui E. Jean Carroll, după încheierea procesului cu fostul editorialist de la Elle.

Un juriu în procesul civil de la New York a constatat săptămâna trecută că fostul președinte a abuzat-o sexual pe Carroll într-un magazin Bergdorf Goodman la mijlocul anilor 1990, apoi i-a defăimat reputația numind-o ,,mincinoasă”.

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”
LE FACEM FAȚĂ?

Juriul, care a dezbătut marți timp de aproape trei ore, a decis că Trump trebuie să-i plătească lui Carroll un total de 5 milioane de dolari ca daune compensatorii și daune morale. Cu toate acestea, nu l-a găsit pe Trump răspunzător pentru acuzațiile că ar fi violat-o pe Carroll.

Juriul a stabilit că Trump a defăimat-o pe scriitoare atunci când a calificat acuzațiile acesteia drept o ,,escrocherie” într-o postare pe Truth Social din 2022 octombrie.

Fără să adauge niciun context, Trump a distribuit tweet-uri de la Carroll din 2015, 2014 și 2013.

Una dintre postările distribuite a fost un tweet din 2015, care suna astfel: ,,De unde știi că avansul sexual nedorit este nedorit, până când îl propui tu” .

De asemenea, un tweet distribuit public, din 2014, arăta astfel: ,,Nu, nu, nu: Nu există curve. Numai genii sexuale” .

De asemenea, Trump a distribuit un tweet din 2013 al lui Carroll în care scria: ,,Un tip nu citește gândurile. Arată-i ce-ți place. Sau va regreta în curând că are chiar și un penis” .

Trump i-a atacat pe cei care îl critică

Trump a urmat aceste postări cu o postare de Ziua Mamei în care i-a atacat pe cei care îl critică. Postarea nu le-a menționat pe mamele copiilor săi, pe prima sa soție, acum decedată și mama a trei dintre copiii săi, Ivana Trump, pe Marla Maples, mama fiicei sale Tiffany Trump, sau pe actuala sa soție, Melania Trump, mama fiului său Barron Trump.

Trump a scris: ,,La mulți ani de Ziua Mamei pentru TOATE, în special pentru mamele, soțiile și iubitele fasciștilor, marxiștilor și comuniștilor din stânga radicală, care fac tot ce le stă în putință pentru a distruge și a nimici țara noastră cândva măreață. Vă rog să-i faceți pe acești maniaci nebuni mai blânzi și, cel mai important, mai deștepți, astfel încât să putem face AMERICA GREAT AGAIN!!!” , a scris Trump.

Postarea lui Trump a fost comparată cu cea a guvernatorului Floridei, Ron DeSantis, care a fost total diferită. DeSantis a distribuit o fotografie cu familia sa, reunită și zâmbitoare, care a însoțit mesajul său.

DeSantis a scris: ,,Madison, Mason și Mamie sunt norocoși să aibă cea mai bună mamă din lume – @CaseyDeSantis. Îți mulțumim pentru tot ceea ce faci pentru familia noastră, te iubim foarte mult!” .

DeSantis este considerat de mulți că ia în considerare o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale din 2024, dar nu a făcut încă un anunț oficial. Trump l-a criticat și l-a atacat în mod curent pe DeSantis înaintea acestei posibile decizii și a început să îl numească ,,Ron DeSancantis” .

Citește și

Armata ucraineană anunță primul succes al ofensivei la Bahmut

Un „semnal puternic”: Elon Musk se va întâlni cu Emmanuel Macron la Palatul Élysée

FOTO. Cum au petrecut vedetele de la Hollywood de Ziua Mamei?