• Donald Trump a folosit Ziua Mamei ca o oportunitate pentru a ataca ,,stânga radicală” .
  • De asemenea, Trump a distribuit pe rețelele sociale postări vechi ale lui E. Jean Carroll, după încheierea procesului cu fostul editorialist de la Elle.
  • Postarea lui Trump a fost comparată cu cea a guvernatorului Floridei, Ron DeSantis, care a fost total diferită.

Fostul președinte Donald Trump a folosit Ziua Mamei ca o oportunitate pentru a ataca ,,stânga radicală” , dar a omis să o menționeze pe Melania Trump, scrie presa internațională.

De asemenea, Trump a distribuit pe rețelele sociale postări vechi ale lui E. Jean Carroll, după încheierea procesului cu fostul editorialist de la Elle.

Un juriu în procesul civil de la New York a constatat săptămâna trecută că fostul președinte a abuzat-o sexual pe Carroll într-un magazin Bergdorf Goodman la mijlocul anilor 1990, apoi i-a defăimat reputația numind-o ,,mincinoasă”.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Juriul, care a dezbătut marți timp de aproape trei ore, a decis că Trump trebuie să-i plătească lui Carroll un total de 5 milioane de dolari ca daune compensatorii și daune morale. Cu toate acestea, nu l-a găsit pe Trump răspunzător pentru acuzațiile că ar fi violat-o pe Carroll.

Juriul a stabilit că Trump a defăimat-o pe scriitoare atunci când a calificat acuzațiile acesteia drept o ,,escrocherie” într-o postare pe Truth Social din 2022 octombrie.

Fără să adauge niciun context, Trump a distribuit tweet-uri de la Carroll din 2015, 2014 și 2013.

Una dintre postările distribuite a fost un tweet din 2015, care suna astfel: ,,De unde știi că avansul sexual nedorit este nedorit, până când îl propui tu” .

De asemenea, un tweet distribuit public, din 2014, arăta astfel: ,,Nu, nu, nu: Nu există curve. Numai genii sexuale” .

De asemenea, Trump a distribuit un tweet din 2013 al lui Carroll în care scria: ,,Un tip nu citește gândurile. Arată-i ce-ți place. Sau va regreta în curând că are chiar și un penis” .

Trump i-a atacat pe cei care îl critică

Trump a urmat aceste postări cu o postare de Ziua Mamei în care i-a atacat pe cei care îl critică. Postarea nu le-a menționat pe mamele copiilor săi, pe prima sa soție, acum decedată și mama a trei dintre copiii săi, Ivana Trump, pe Marla Maples, mama fiicei sale Tiffany Trump, sau pe actuala sa soție, Melania Trump, mama fiului său Barron Trump.

Trump a scris: ,,La mulți ani de Ziua Mamei pentru TOATE, în special pentru mamele, soțiile și iubitele fasciștilor, marxiștilor și comuniștilor din stânga radicală, care fac tot ce le stă în putință pentru a distruge și a nimici țara noastră cândva măreață. Vă rog să-i faceți pe acești maniaci nebuni mai blânzi și, cel mai important, mai deștepți, astfel încât să putem face AMERICA GREAT AGAIN!!!” , a scris Trump.

Postarea lui Trump a fost comparată cu cea a guvernatorului Floridei, Ron DeSantis, care a fost total diferită. DeSantis a distribuit o fotografie cu familia sa, reunită și zâmbitoare, care a însoțit mesajul său.

DeSantis a scris: ,,Madison, Mason și Mamie sunt norocoși să aibă cea mai bună mamă din lume – @CaseyDeSantis. Îți mulțumim pentru tot ceea ce faci pentru familia noastră, te iubim foarte mult!” .

DeSantis este considerat de mulți că ia în considerare o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale din 2024, dar nu a făcut încă un anunț oficial. Trump l-a criticat și l-a atacat în mod curent pe DeSantis înaintea acestei posibile decizii și a început să îl numească ,,Ron DeSancantis” .

Citește și

Armata ucraineană anunță primul succes al ofensivei la Bahmut

Un „semnal puternic”: Elon Musk se va întâlni cu Emmanuel Macron la Palatul Élysée

FOTO. Cum au petrecut vedetele de la Hollywood de Ziua Mamei?