• Paltrow a lansat miercuri o aplicație de meditație bazată pe Inteligență Artificială, care încurajează în mod neconvențional utilizatorii să-și țină ochii deschiși.
  • Moments of Space este o aplicație care există din punct de vedere tehnic din 2022, dar care pare să se revizuiască în continuare în căutarea unui motiv pentru a ieși din mulțime.
  • Utilizatorii sunt încurajați să interacționeze cu lumea în timp ce dezvoltă o conexiune profundă cu eul lor interior.

Dacă până acum știai că meditația trebuie făcută pe un covoraș și cu ochii închiși pentru a te putea concentra asupra stărilor tale, Gwyneth Paltrow a încercat o altfel de meditație și schimbă această perspectivă.

Știi deja că mereu ești pe fugă și nu-ți găsești o portiță pentru a reuși să scapi de stres, fie că ești în trafic, la job, sau la o întâlnire de afaceri, acest nou tip de meditație îți permite să te relaxezi indiferent de loc sau de moment. Orice moment din viața ta este o ocazie perfectă să meditezi chiar cu ochii deschiși.

Paltrow a lansat miercuri o aplicație de meditație bazată pe Inteligență Artificială, care încurajează în mod neconvențional utilizatorii să-și țină ochii deschiși. Utilizatorii sunt încurajați să interacționeze cu lumea în timp ce dezvoltă o conexiune profundă cu eul lor interior. Moments of Space este o aplicație care există din punct de vedere tehnic din 2022, dar care pare să se revizuiască în continuare în căutarea unui motiv pentru a ieși din mulțime.

Recomandări

CA ÎNTRE PRIME DOAMNE
EFECTUL „SWIFT” BATE JOCURILE OLIMPICE
ANGELINA JOLIE, ACUZATĂ CĂ I-A ÎNDEPĂRTAT PE COPII DE BRAD PITT
PROTESTE LA EUROVISION
GRETA THUNBERG SE ALĂTURĂ PROTESTELOR
ZELENSKI DEMITE PE BANDĂ RULANTĂ

Citește și