• Românii au cea mai puțină încredere în Donald Trump și Vladimir Putin.
  • În Joe Biden au încredere cei care nu au cont de rețele sociale.
  • Bărbații de peste 45 de ani, educați au încredere în regele Charles.

Poate vrem o țară ca afară, dar vrem un conducător care e și de-afară și din țară! Românii i-au făcut o declaratie de dragoste Regelui Charles al Marii Britanii, la care poate nici el nu se aștepta. Regele Charles conduce în clasamentul încrederii, într-un sondaj de opinie realizat de INSCOP.

Urmează în top Maia Sandu, președinta Republicii Moldova și Emmanuel Macron, președintele Franței. Românii au cea mai puțină încredere în Donald Trump și Vladimir Putin.

În ceea ce privește notorietatea, 99% dintre români spun că au auzit de Vladimir Putin. Președintele Rusiei este urmat de Donald Trump, Regele Charles al Marii Britanii și Președintele Americii, Joe Biden. Penultimul loc este ocupat de Ursula von der Leyen, Președinta Comisiei Europene, iar ultimul de Olaf Scholtz, cancelarul Germaniei.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT
FT: UE ARE TIMP, SUA AU BANI

Regele Charles se bucură de încredere ridicată din partea bărbaților de peste 45 de ani, cu educație superioară, gulere albe, care locuiesc la oraș și au un venit ridicat. Aceleași persoane au încredere și în Joe Biden, dar în special cei care nu au cont de rețele sociale. În Donald Trump au încredere bărbații tineri, sub 30 de ani și gulerele albastre.

Putin stă în colțul rușinii, pentru că sunt prea puține voturi în favoarea lui ca să poată fi realizată o segmentare pe criterii.

Citește și