• Ieri, Gwyneth Paltrow a dezvăluit că a încheiat un parteneriat cu Airbnb dedicat oamenilor care suferă de singurătate.
  • Casa are numeroase facilități: o piscină amplasată în natură cu priveliști care îți taie respirația, spune actrița, accesul la o cramă de unde poți alege orice sticlă de vin vrei.
  • Paltrow a anunțat că doar 2 persoane vor avea șansa să stea aici pentru o singură noapte, mai exact, pe 9 Septembrie.

Gwyneth Paltrow deschide porțile pentru doritori și nu oriunde, ci la casa ei din Montecito. Asta, printr-o campanie cu Air Bnb.

Ieri, Gwyneth Paltrow a dezvăluit că a încheiat un parteneriat cu Airbnb dedicat oamenilor care suferă de singurătate. Ideea, spune actrița, a venit de la Airbnb, iar ea s-a alăturat bucuroasă inițiativei. Paltrow spune că- singurătatea este o condiție umană, dar în ultimii ani, izolarea, cauzată de pandemie, ne-a fragmentat viețile.

Prin această campanie, ea speră să îi ajute pe cei care suferă de singurătate. Casa are numeroase facilități: o piscină amplasată în natură cu priveliști care îți taie respirația, spune actrița, accesul la o cramă de unde poți alege orice sticlă de vin vrei, o bucătărie complet echipată pentru mese pregătite de chefi și multe alte surprize.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

În ce perioadă se poate sta în locuință și câte persoane sunt primite?

Paltrow a anunțat că doar 2 persoane vor avea șansa să stea aici pentru o singură noapte, mai exact, pe 9 Septembrie. Îți poți încerca norocul pe 15 august, când începe rezervarea pe Airbnb. Îți spun și că Paltrow nu intenționează să fie o gazdă absentă. Ea își va invita oaspeții la masă, alături de ea și soțul ei. „Chiar dacă vom începe ca străini, sper că ne vom apropia”, este mesajul actriței.

Citește și