• Printează-ți 3D o mască, dacă n-ai găsit una care să-ți placă
  • Automatizează-ți casa și transform-o într-un spectacol de groază
  • O fantomă poate fi foarte veridică, cu ajutorul unei drone

Dacă tot vine Halloween-ul, de ce să nu pui tehnologia la treabă, ca să sperii sau măcar să îi uimești pe cei apropiați.

Dacă nu ai găsit masca potrivită, poți să nu-ți printezi una 3D. Poți să descarci fișierul de printare de pe internet și să ai puțină răbdare, câteva ore, până e gata masca.

Youtuber-ul Uncle Jessie e foarte mândru de alegerea lui.

Recomandări

ȘOIGU VA FI ÎNLOCUIT
ROBOȚII DEVIN TOT MAI PREZENȚI ÎN CHINA
CUM TE ADRESEZI TINERILOR
GOOGLE ȘI HARVARD FAC ECHIPĂ
ARABIA VREA ÎN CARTEA RECORDURILOR DIN NOU
SIRI PRIMEȘTE UPGRADE

„Există două variante ale măștii, versiunea standard printată aici și mai există o versiune care are coarne, pe care o printez acum și sper să o termin înainte de a merge la colindat cu copiii.”

Poți alege și ceva mai sofisticat și să-ți transformi casa într-un parc de distracții. Max Burton și Spencer Mears, de la Scared Haunt,
au totul pus la punct de sistemul Control4.

Max Burton, Scared Haunt: „Avem fulgere și tunete, mașini de ceață controlate, sisteme pneumatice, adevărul e că tot spectacolul e controlat de Control4.Luminile pâlpâie, ghirlandele își schimbă culorile, diverse lucruri sunt acționate, multă recuzită e controlată, fantoma lui Pepper e activată de senzori de mișcare.”

Dacă ai o pasiune pentru fantome, caută una care să zboare. Nu chiar singură, ci cu ajutorul unei drone.

„Deci, dacă vrei ceva cu care să-ți sperii zdravăn vecinii noaptea, pe care s-o dezbraci ziua și să te joci ca orice copil normal, atunci este drona potrivită pentru tine.”