• Matthew, celebru pentru rolul lui Chandler Bing în serialul american de succes Friends, a fost înmormântat la cimitirul Forest Lawn Memorial Park.
  • Actorul a murit în mod tragic la domiciliul său pe 28 octombrie, la vârsta de 54 de ani.
  • Hank Azaria i-a adus un omagiu regretatului său prieten.

Hank Azaria a împărtășit o perspectivă asupra slujbei de înmormântare a actorului Matthew Perry, după ce aceasta a avut loc pe 3 noiembrie în Los Angeles, scrie OK Magazine.

Matthew, celebru pentru rolul lui Chandler Bing în serialul american de succes Friends, a fost înmormântat la cimitirul Forest Lawn Memorial Park din Hollywood Hills, după ce a murit în mod tragic la domiciliul său pe 28 octombrie, la vârsta de 54 de ani.

Actorul Hank, în vârstă de 59 de ani, care l-a interpretat pe David, iubitul lui Phoebe Buffay în Friends, a fost un prieten apropiat al lui Matthew și a fost prezent la înmormântare, alături de alte vedete din Friends: Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox și Matt Le Blanc.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT
FT: UE ARE TIMP, SUA AU BANI

Am fost la înmormântare weekendul trecut. Știți, trist. A fost un om hilar, așa că ar trebui râzând și plângând să ne amintim de el”, a spus Hank.

De asemenea, el i-a adus un omagiu regretatului său prieten, spunând pentru The Messenger: Cu toții am avut oameni pe care i-am pierdut. Lumea l-a pierdut cu adevărat”.

Hank și Matthew au împărtășit o prietenie strânsă, iar Hank l-a creditat anterior pe starul din Chandler Bing pentru că l-a ajutat să devină treaz. El a spus acum că speră să continue să răspândească conștientizarea dependenței în memoria prietenului său decedat.

Hank a spus: Voi face tot ce pot face pentru a continua misiunea lui, de a răspândi cuvântul de recuperare și de a ajuta oamenii, voi face tot ce pot.”

Actorul și-a amintit anterior de regretatul său prieten într-un articol pentru The New York Times și a povestit cum Matthew l-a dus la prima sa întâlnire cu Alcoolicii Anonimi în 2005 și l-a ajutat să facă primul pas spre abstinență.

El a scris: Matthew Perry a spus că a vrut să fie ținut minte ca cineva care a ajutat oamenii să devină abstinenți, mai mult decât ca un prieten foarte amuzant și faimos”.

Citește și