• Primul sezon din House of the Dragon- Casa Dragonului a fost un real succes.
  • El a avut astfel cea mai mare audiență pentru un nou serial original din istoria HBO.
  • O secțiune de pe lista de producție a Alianței Industriei de Film și Televiziune indică faptul că filmările au început pe 6 martie și că producția are loc în Marea Britanie și Spania.

Despre succesul House of the Dragon, vicepreședintele executiv al HBO pentru programare, Francesca Orsi, a declarat: Suntem mai mult decât mândri de ceea ce a realizat toată echipa House of the Dragon cu primul sezon. Distribuția și echipa noastră fenomenală au întreprins o provocare uriașă și au depășit toate așteptările, oferind un serial care s-a impus deja ca fiind un must-see-TV. Un imens mulțumesc co-creatorului și producătorului executiv George RR Martin și co-creatorului și showrunnerilor Ryan Condal și Miguel Sapochnik pentru că ne-au condus în această călătorie. Nu am putea fi mai entuziasmați să continuăm să aducem la viață saga epică a Casei Targaryen cu sezonul doi.”

Ceea ce ne aduce la întrebarea când”? Când vor avea dragonii următoarea excursie? Nu există încă un răspuns concret la această întrebare. Dimensiunea impresionant de mare și detaliată a primului sezon a făcut ca producția acestuia să dureze peste un an. Numai filmările au durat 10 luni, fără a fi nevoie să se confrunte cu un război civil.

Ceea ce vă putem spune este să nu vă așteptați la el în 2023, după cum a confirmat șeful HBO, Casey Bloys, într-un interviu acordat publicației Vulture.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Nu vă așteptați în 2023, dar cred că undeva în 2024″, a spus el, refuzând să intre în detalii. Abia începem să punem la punct planul și, la fel ca data trecută, există atât de multe necunoscute. Nu este vorba de a fi timid sau secretos, dar nu vrei să spui că va fi gata la această dată, iar apoi trebuie să o muți.”

O secțiune de pe lista de producție a Alianței Industriei de Film și Televiziune indică faptul că filmările au început pe 6 martie și că producția are loc în Marea Britanie și Spania. Având în vedere că producția celui de-al doilea sezon va dura probabil la fel de mult ca și cea a primului sezon – aproximativ un an – se pare că nu vom putea vedea niciun episod nou până în primăvara sau vara anului 2024.

Distribuția sezonului 2 de House of the Dragon: Cine se va întoarce?

Vhagar i-a mușcat masiv pe Prințul Lucerys (Elliot Grihault) și pe dragonul său Arrax, așa că băiatul lui Rhaenyra nu se va întoarce în sezonul doi. Este sigur, însă, că implicațiile morții sale vor fi masive. De asemenea, Paddy Considine nu se alătură distribuției sezonului doi. Din păcate, Regele Viserys și-a agățat coroana pe Tronul de Fier, lăsându-și copiii certăreți să se taie între ei în drumul lor spre a o recupera.

Emma D’Arcy își va relua rolul moștenitoarei numite Rhaenyra Targaryen, care luptă pentru revendicarea Tronului de Fier. Fără îndoială, regina Alicent va continua să-i bareze calea, ceea ce înseamnă revenirea Oliviei Cooke.

Este vorba de Verzi versus Negri, așa că figurile cheie se vor întoarce pentru a se duela în jurul monarhului ales de ei. Rhys Ifans și Fabien Cole se vor întoarce în rolul lui Otto Hightower și, respectiv, Ser Criston Cole în sprijinul lui Aegon și Alicent.

Fețe noi s-ar putea alătura echipei, deoarece copiii mai mici ai Rhaenirei, Joffrey Velaryon, Aegon cel tânăr” Targaryen și Viserys Targaryen ar putea îmbătrâni mai târziu. Nicio speranță pentru Daeron Targaryen (celălalt copil al lui Alicent și Viserys). Se pare că a fost eliminat din arborele genealogic în adaptarea TV.

Soarta lui Corlys Velaryon este un pic mai puțin sigură. Lordul a fost la un pas de moarte, dar a părut că și-a revenit, așa că sperăm că îl vom vedea pe Steve Toussaint preluând din nou acest rol. Larys Strong (Matthew Needham) se va întoarce cu siguranță pentru mai multe jocuri de manipulare.

Casa dragonului sezon 2: Ce se va întâmpla?

Război! Pur și simplu nu există două căi de atac. Casa Dragonului a făcut o treabă fenomenală în a pune bazele prin povești detaliate. Dar a sosit timpul acțiunii.

Până acum, atât Alicent, cât și Rhaenyra au încercat să traseze un curs pașnic prin haosul pe care Viserys l-a lăsat în urma sa prin cuvintele de pe patul de moarte. Moartea lui Lucerys, însă, este pe cale să arunce totul în aer, deoarece Rhaenyra va căuta probabil o recompensă imediată pentru dispariția nemiloasă a fiului ei.

Având în vedere acțiunile din trecut ale lui Aemond, este puțin probabil ca ea să creadă că moartea lui Lucerys a fost un accident. Dacă Aemond a căutat ochi pentru ochi, Rhaenyra ar putea foarte bine să caute fiu pentru fiu și să atenteze nu doar la tron, ci și la viața lui Aemond. Acest lucru va pune, fără îndoială, și mai mult, dacă nu chiar ireversibil, presiune asupra relației dintre Alicent și Rhaenyra, tocmai când începeau să își refacă legătura fragilă.

Tom Glynn-Carney, care îl interpretează pe fratele vitreg al lui Rhaenyra în serial, a glumit că se pregătesc mai multe „haosuri”.

Vorbind la Convenția fanilor Game of Thrones, el a spus: Aștept cu nerăbdare ca Aegon să aibă mult mai multă carne în care să își înfige dinții și să provoace mai mult haos, într-adevăr, și să pună piedici, ceea ce face atât de bine.”

Graham McTavish, care îl interpretează pe Ser Harrold Westerling, a sugerat, de asemenea, ce s-ar putea întâmpla într-un interviu pentru Metro în noiembrie anul trecut.

Cred că modul în care se desfășoară lucrurile duce la un război civil”, a spus el. Războiul civil este acel lucru grozav în care țările se complac atunci când nu mai au pe nimeni altcineva care să meargă să lupte, se pare că le place să se lupte între ele doar pentru a se menține în mână, iar acest lucru nu este diferit. Au avut pace pentru o perioadă lungă, lungă de timp și, dintr-o dată, distrug literalmente regatul din interior și asta îl face atât de interesant, așa că mă aștept la mai mult de atât – mai multă divizare, mai multe partide.”

În timp ce sezonul al doilea va prelua formatul Game of Thrones și va fi o piesă de ansamblu în care urmărești mai multe personaje”, Ryan Condal a declarat pentru Entertainment Weekly că este încă o poveste despre Alicent și Rhaenyra și familiile lor, care se înfruntă între ele”.

Baela și Rhaena își vor vedea probabil rolurile dezvoltate pe măsură ce vor fi implicate în războiul care se apropie.

Acestea fiind spuse, scenarista și producătoarea serialului, Sara Hess, a alimentat teoriile conform cărora sezonul doi ar putea fi pregătit să prezinte una dintre cele mai brutale povești din cărți. În prezent scriem finalul celui de-al doilea sezon. Nu cred că veți fi dezamăgiți”, a declarat ea pentru Variety când a fost întrebată despre complotul de răzbunare.

Trailerul sezonului 2 din Casa Dragonului: Când îl pot viziona?

Dacă suntem extrem de norocoși, s-ar putea să apară un teaser spre sfârșitul anului 2023, dar chiar și asta pare puțin optimist.

Citește și:

Premiile Gopo 2023: Lista completă a nominalizărilor la Oscarurile românești

Indienii sărbătoresc după ce două filme au câștigat la Oscaruri

Filmul de groază care provoacă creșteri ale ritmului cardiac pe Apple Watch: „A fost o călătorie absolută în iad”