• Prezentatorul CNBC, David Faber, anunță că negocierile sunt aproape de finalizare.
  • Sindicatul scenariștilor și cel al actorilor vor avea o întâlnire considerată decisivă.
  • În cazul în care întâlnirea nu va avea un rezultat pozitiv, greva ar putea dura până în 2024.

Greva de la Hollywood se apropie de ultimul act. O spune prezentatorul CNBC, David Faber, care anunță că cele două tabere din negociere sunt aproape de a ajunge la o înțelegere. Asta este vestea bună. Cea proastă: dacă întâlnirea de săptămâna aceasta nu oprește greva, aceasta ar urma să se prelungească până în 2024, scrie The Verge.

Deadline anunță că întâlnirea care a avut loc în urmă cu câteva ore între Writer’s Guild of America și Alliance of Motion Picture and Television Producers a fost de bun augur. Ambele părți au publicat un comunicat prin care au spus că au continuat negocierile și că va avea loc o nouă întâlnire în ziua următoare. David Faber de la CNBC spune, însă, că cele două părți sunt foarte aproape să ajungă la un acord.

La întâlnirea de miercuri au fost prezenți oameni importanți precum CEO-ul Netflix, Ted Sarandos, CEO-ul Disney, Bob Iger, CEO-ul Warner Bros, cel de la Discovery, precum și cel de la Universal. Speranța tuturor este că se va ajunge la un acord și greva se va încheia.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Altfel, greva ar putea să se întindă până la finalul anului, ceea ce va afecta filmele care urmează să fie lansate, putând avea loc noi amânări cum s-a întâmplat cu Dune, de exemplu. În încheiere, vreau să-ți spun că greva uniunii SAG-AFTRA împotriva studio-urilor va continua și ar putea să se extindă și împotriva industriei de gaming.

Citește și: