• Jackie Chan și-a liniștit fanii după ce au fost exprimate îngrijorări cu privire la aspectul său.
  • Chan a jucat în peste 30 de filme de arte marțiale în Hong Kong, țara sa natală, înainte de a deveni celebru în întreaga lume cu „Rumble In The Bronx”, în 1995.
  • În postarea sa, el a spus că a prețuit fiecare moment din cei 62 de ani petrecuți în industria de divertisment și a vorbit, de asemenea, despre împlinirea vârstei de 70 de ani.

Jackie Chan și-a liniștit fanii după ce au fost exprimate îngrijorări cu privire la aspectul său în fotografiile publicate la începutul acestui an, conform Sky News.

Actorul și cascadorul, cunoscut pentru filme precum Police Story, Rush Hour și Who Am I?, a fost fotografiat cu părul încărunțit, ceea ce i-a determinat pe fani să speculeze cu privire la starea sa de sănătate.

Chan a abordat acum preocupările pe rețelele de socializare, împărtășind o serie de fotografii care reflectă cariera sa cu ocazia împlinirii a 70 de ani la începutul acestei săptămâni. El a spus că aspectul său în vârstă de la începutul acestui an făcea de fapt parte din look-ul său pentru un rol într-un film.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

„Nu cu mult timp în urmă, o mulțime de prieteni au văzut câteva fotografii recente cu mine pe internet și toți erau îngrijorați de sănătatea mea”, a declarat starul celor 6,2 milioane de urmăritori ai săi pe Instagram.

„Vreau să profit de această ocazie pentru a-i anunța pe toți: nu vă faceți griji! Este doar o apariție a unui personaj pentru ultimul meu film. Personajul îmi cere să am părul alb, barba albă și să arăt bătrân. De-a lungul anilor, am fost întotdeauna dispus să încerc lucruri noi pentru un film, indiferent dacă este vorba de o cascadorie provocatoare sau de o apariție inedită pentru un personaj.”

Chan a jucat în peste 30 de filme de arte marțiale în Hong Kong, țara sa natală, înainte de a deveni celebru în întreaga lume cu „Rumble In The Bronx”, în 1995.

A continuat să joace în filme de succes la Hollywood, printre care trilogia Rush Hour, Shanghai Noon și continuarea sa Shanghai Knights, cu Owen Wilson, Around The World In 80 Days și franciza Kung Fu Panda, alături de Jack Black.

Starul, care este laureat onorific al premiului Oscar, nu a dat detalii despre filmul pentru care a fost făcută apariția îmbătrânită. El are în prezent mai multe filme în producție – inclusiv reluarea rolului său de Mr Han în următorul episod din Karate Kid alături de Ralph Macchio, starul din originalul din 1984.

În postarea sa, el a spus că a prețuit fiecare moment din cei 62 de ani petrecuți în industria de divertisment și a vorbit, de asemenea, despre împlinirea vârstei de 70 de ani, spunând: „Am împlinit deja 70 de ani? După ce mi-am revenit din șoc, al doilea lucru care mi-ar veni în minte este o vorbă pe care fratele meu mai mare, Sammo Hung, a spus-o odată: A putea îmbătrâni este un lucru norocos”.

„Mai ales pentru noi, cascadorii, nu știm cât de norocoși suntem să putem îmbătrâni”.

Citește și