• Jamie Foxx și-a cerut scuze comunității evreiești după ce a postat un meme pe Instagram în care părea să îi acuze pe evrei că l-au ucis pe Iisus.
  • Vreau să îmi cer scuze comunității evreiești și tuturor celor care s-au simțit jigniți de postarea mea”, a scris el.
  • Mitul antisemit conform căruia evreii sunt responsabili de crucificarea lui Iisus Hristos a fost demult respins de bisericile catolică și protestantă.

Jamie Foxx și-a cerut scuze comunității evreiești după ce a postat un meme pe Instagram în care părea să îi acuze pe evrei că l-au ucis pe Iisus și dădea de înțeles că vor face același lucru cu alții. L-au ucis pe acest tip pe nume Iisus… ce crezi că îți vor face ție?”, scria în meme, deși Jamie a adăugat hashtag-ul #fakefriends, scrie Hello Magazine.

Vreau să îmi cer scuze comunității evreiești și tuturor celor care s-au simțit jigniți de postarea mea. Acum știu că alegerea cuvintelor mele a cauzat ofensă și îmi pare rău. Aceasta nu a fost niciodată intenția mea. Pentru a clarifica, am fost trădat de un prieten fals și la asta m-am referit cu ei, nu la altceva”, a scris el.

Am doar dragoste în inima mea pentru toată lumea. Iubesc și susțin comunitatea evreiască. Cele mai profunde scuze pentru oricine s-a simțit jignit”, a încheiat Foxx.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Actrița din Friends, Jennifer Aniston, a fost și ea implicată în scandal, după ce o captură de ecran a unui cont de Instagram părea să arate numele ei pe lista de like-uri. Dar ea a negat că a dat like intenționat sau accidental la postare și a intrat pe Instagram pentru a transmite un mesaj dur fanilor ei.

Vreau să fie clar pentru prietenii mei și pentru oricine este rănit de faptul că acest lucru a apărut în feed-urile lor – NU susțin nicio formă de antisemitism. Eu chiar nu tolerez URA de niciun fel. Punct”, a scris ea.

Citește și: