• Fonda a discutat despre momentul în care ea și Jennifer Lopez se lovesc una pe cealaltă în film.
  • Fonda a jucat rolul personajului care a complotat pentru a-și împiedica fiul să se căsătorească cu Charlie Cantilini.
  • Scena iconică a palmei începe după ce Fields apare în dimineața nunții purtând o rochie albă proprie.

Jane Fonda își amintește o scenă iconică din comedia romantică Monster-in-Law din 2005, scrie People. În timpul episodului de joi al emisiunii The Drew Barrymore Show”, Fonda a discutat despre momentul în care ea și Jennifer Lopez se lovesc una pe cealaltă în film, dezvăluind că una dintre palmele lui Lopez a lăsat-o cu o tăietură deasupra ochiului.

Când Drew Barrymore a menționat filmul de comedie romantică, Fonda, în vârstă de 85 de ani, și-a amintit: Lucrul care îmi vine imediat în minte este că avem o scenă în care ne pălmuim. Eu o plesnesc, ea mă plesnește pe mine. … Ei bine, Jennifer – așa cum îi stă bine lui Jennifer – avea un inel cu diamant enorm. Așa că, atunci când m-a pălmuit de una dintre ori, mi s-a deschis peste ochi, peste sprânceană”.

Actrița a susținut apoi: Nu și-a cerut niciodată scuze”. În film, Fonda a jucat rolul personajului titular, Viola Fields, care a complotat pentru a-și împiedica fiul (Michael Vartan) să se căsătorească cu Charlie Cantilini (Lopez). Scena iconică a palmei începe după ce Fields apare în dimineața nunții purtând o rochie albă proprie. Apoi se transformă într-o luptă între femei, în timp ce acestea schimbă lovituri.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

La un moment dat, personajul lui Fonda spune: Nu te duci să pălmuiești pe cineva și apoi să-ți ceri scuze, ai puțină coloană vertebrală”. Lopez, în vârstă de 53 de ani, a avut o amintire diferită a scenei atunci când a vorbit despre asta într-un videoclip postat pe canalul ei de YouTube în 2019, spunând că a fost mortificată”, adăugând: Am fost mortificată. Mi-a părut… atât de rău”.

Vizionând filmul pe un iPad, Lopez și-a amintit că a fost una dintre cele mai amuzante scene pe care le-am făcut vreodată. Ea chiar s-a dat în vânt, la fel și eu, iar apoi am lovit-o în ochi din greșeală – chiar acolo – ouch”, a spus Lopez.

Am vorbit despre cum o să facem asta iar și iar. Mi-a fost atât de frică să o lovesc pe Jane Fonda în față sau să o rănesc în vreun fel”, a mai spus cântăreața și actrița. Ea a fost atât de nerușinată și [a spus] ceva de genul: Lovește-mă, nu-ți face griji”.

Citește și