• Fonda a discutat despre momentul în care ea și Jennifer Lopez se lovesc una pe cealaltă în film.
  • Fonda a jucat rolul personajului care a complotat pentru a-și împiedica fiul să se căsătorească cu Charlie Cantilini.
  • Scena iconică a palmei începe după ce Fields apare în dimineața nunții purtând o rochie albă proprie.

Jane Fonda își amintește o scenă iconică din comedia romantică Monster-in-Law din 2005, scrie People. În timpul episodului de joi al emisiunii The Drew Barrymore Show”, Fonda a discutat despre momentul în care ea și Jennifer Lopez se lovesc una pe cealaltă în film, dezvăluind că una dintre palmele lui Lopez a lăsat-o cu o tăietură deasupra ochiului.

Când Drew Barrymore a menționat filmul de comedie romantică, Fonda, în vârstă de 85 de ani, și-a amintit: Lucrul care îmi vine imediat în minte este că avem o scenă în care ne pălmuim. Eu o plesnesc, ea mă plesnește pe mine. … Ei bine, Jennifer – așa cum îi stă bine lui Jennifer – avea un inel cu diamant enorm. Așa că, atunci când m-a pălmuit de una dintre ori, mi s-a deschis peste ochi, peste sprânceană”.

Actrița a susținut apoi: Nu și-a cerut niciodată scuze”. În film, Fonda a jucat rolul personajului titular, Viola Fields, care a complotat pentru a-și împiedica fiul (Michael Vartan) să se căsătorească cu Charlie Cantilini (Lopez). Scena iconică a palmei începe după ce Fields apare în dimineața nunții purtând o rochie albă proprie. Apoi se transformă într-o luptă între femei, în timp ce acestea schimbă lovituri.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

La un moment dat, personajul lui Fonda spune: Nu te duci să pălmuiești pe cineva și apoi să-ți ceri scuze, ai puțină coloană vertebrală”. Lopez, în vârstă de 53 de ani, a avut o amintire diferită a scenei atunci când a vorbit despre asta într-un videoclip postat pe canalul ei de YouTube în 2019, spunând că a fost mortificată”, adăugând: Am fost mortificată. Mi-a părut… atât de rău”.

Vizionând filmul pe un iPad, Lopez și-a amintit că a fost una dintre cele mai amuzante scene pe care le-am făcut vreodată. Ea chiar s-a dat în vânt, la fel și eu, iar apoi am lovit-o în ochi din greșeală – chiar acolo – ouch”, a spus Lopez.

Am vorbit despre cum o să facem asta iar și iar. Mi-a fost atât de frică să o lovesc pe Jane Fonda în față sau să o rănesc în vreun fel”, a mai spus cântăreața și actrița. Ea a fost atât de nerușinată și [a spus] ceva de genul: Lovește-mă, nu-ți face griji”.

Citește și