• Actorul a dezvăluit cum a lăsat în urmă strălucirea și farmecul de la Hollywood.
  • Actorul a descris cum viața de la Hollywood a fost prea nebună pentru mine”.
  • Jean-Claude Van Damme a făcut o schimbare radicală în carieră.

Jean-Claude Van Damme este cel mai bine cunoscut pentru abilitățile sale în artele marțiale din blockbusterele pline de acțiune, dar ultima sa aventură vine cu un alt tip de lovitură.

Actorul a dezvăluit cum a lăsat în urmă strălucirea și farmecul de la Hollywood după ani de viață” și a vorbit despre ultima sa mișcare în carieră – whisky irlandez. Vorbind cu Mirror dintr-un bar din Belfast, cu ocazia împlinirii vârstei de 63 de ani, actorul a descris cum viața de la Hollywood a fost prea nebună pentru mine” și insistă că acum s-a întors la rădăcini”.

O parte din această întoarcere l-a făcut să revină la amintirile din copilărie și a povestit cum a trecut de la a trage pumni la a distila whisky. Spunând că nu a fost întotdeauna în programul său să își unească forțele cu echipa din spatele Old Oak, el a confirmat că admirația sa pentru ceea ce el a numit l’eau de vie” (apa vieții) a venit inițial din tinerețe și din vizitele la bunicul său.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
BEYONCE FACE SHOW LA VMA
MEGHAN FACE PARTENERIAT CU NETFLIX
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ

Explicând cum părinții săi dețineau o florărie în Belgia când era copil, el a povestit despre zilele în care îl trimiteau să stea cu bunicii săi la fermă în timpul perioadelor de comerț aglomerat. El a dezvăluit amintirile și mirosurile amuzante care îl duceau înapoi acolo, în timp ce își amintea de vremurile bune în care stătea lângă bunicul său.

Citește și: