• Pentru tot parcursul de preparare fizică, miliardarul l-a avut ca antrenor pe Wes Okerson.
  • Wes Okerson, antrenorul lui Jeff, i-a preparat fizic și pe Tom Cruise și Gerard Butler.
  • Miliardarul are minim 8 ore de somn, antrenament zilnic și o zi de cheat day pe săptămână.

Cu toții am observat remarcabila transformare a lui Jeff Bezos. Fondatorul Amazon a trecut parcă de la acea tipologie de nerd pasionat de tehnologie la un adevărat om de fitness. Bezos s-a și logodit cu Lauren Sanchez, dar aspectul fizic a devenit subiectul principal al acestor zile.

Nu ai nevoie de mulți bani ca să arăți bine, ci doar de timp și ambiție. Bezos a vrut schimbări în viața lui când a divorțat de MacKenzie Scott. El are o dietă sănătoasă, exerciții fizice regulate și un accent pe starea de bine. Atât de genial cât este, nu le poate face singur, l-a avut ca antrenor personal pe Wes Okerson.

Sună necunoscut, dar acest om i-a modelat fizic pe Tom Cruise și Gerard Butler. Jeff a adoptat antrenamentul cu greutăți și cel de rezistență cu impact redus, alături de o dietă nutritivă bogată în proteine și grăsimi sănătoase. Dieta Keto.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI

Ce a mai jucat un rol important în conștiința noastră? Îmbrăcămintea modernă. Are și stiliști pentru asta, iar ținutele sunt alese perfect. Miliardarul are minim 8 ore de somn, antrenament diversificat zilnic, o zi de cheat day.

Citește și