• Actorul a fost călcat din greșeală de propria mașină de arat de șase tone în timp ce încerca să ajute un membru al familiei.
  • Actorul a dezvăluit anterior că și-a rupt mai mult de 30 de oase în urma incidentului.
  • Renner a dezvăluit că a fost treaz în fiecare moment” al incidentului.

Jeremy Renner a declarat că și-a scris ultimele cuvinte către familia sa în timp ce se afla pe un pat de spital, în stare gravă, după un accident cu plugul de zăpadă, informează Evening Standard. Actorul în vârstă de 52 de ani, cunoscut pentru filmul Marvel The Avengers în care îl interpretează pe super-eroul arcaș Hawkeye, a dezvăluit anterior că și-a rupt mai mult de 30 de oase în urma incidentului. El a fost călcat accidental de propriul plug de șase tone în timp ce încerca să ajute un membru al familiei pe 1 ianuarie și a fost transportat la spital cu răni grave.

Jeremy Renner a petrecut ceva timp într-o unitate de terapie intensivă înainte de a spune pe 17 ianuarie că s-a întors acasă și că se uită la drama polițistă Mayor Of Kingstown, în care joacă. Un clip al unui viitor interviu, în care actorul stă într-un scaun cu rotile, în pantaloni scurți și un pulover, a fost publicat înainte de difuzarea lui joi.

În videoclip, Renner vorbea despre faptul că se afla în spital când i-a spus prezentatoarei americane Diane Sawyer: Așa că îmi scriu notițe pe telefon (care sunt) ultimele cuvinte către familia mea”. Apoi, el izbucnește în lacrimi.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN

Într-un clip anterior, Renner a dezvăluit că a fost treaz în fiecare moment” al incidentului, iar în clip se mai spune că programul va prezenta o înregistrare a apelului la 911 făcut în urma incidentului. Se spune, de asemenea, că nepotul actorului va apărea pentru a-și aminti cum și-a găsit unchiul la locul faptei.

În clip, Renner a spus: Dacă aș fi fost acolo de unul singur, ar fi fost un mod oribil de a muri și cu siguranță aș fi murit, cu siguranță. Dar nu eram singur, acolo era nepotul meu, scumpul Alex, iar restul cavaleriei a venit.”

De la incident, Renner și-a ținut urmărit urmăritorii la curent cu recuperarea sa, care a inclus folosirea unei benzi de alergare anti-gravitaționale și exerciții de întărire. Întrebat de Sawyer dacă ar face genul de cascadorii văzute în Universul Cinematografic Marvel, el a răspuns: Nu, nu. Am pierdut multă carne și oase în această experiență, dar am fost realimentat și reumplut cu dragoste și titan”.

Citește și: