• În Squid Game: The Trials, din Los Angeles poți experimenta jocul în viața reală.
  • Biletele pentru Squid Game: The Trials sunt disponibile în prezent până pe 31 ianuarie.
  • Biletele încep de la 39 USD până la 54 USD în weekend, iar o experiență VIP costă 99 USD.

Netflix a dat lovitura mai întâi cu serialul Squid Game, apoi cu reality show-ul bazat pe acesta. Nu se oprește aici. De acum și tu poți experimenta jocul în viața reală. Asta în Los Angeles, în cele mai noi instalații construite de Samsung în colaborare cu Netflix.

Cum se desfășoară jocurile

De acum, te poți plimba prin seturile emblematice și să concurezi în jocuri inspirate de emisiune.
La Squid Game: The Trials poți opta pentru o serie de jocuri simplu de învățat, dar un pic chinuitoare pentru a câștiga. Toată lumea iese în viață, scorurile sunt păstrate, nu vei câștiga bani, dar dacă totul decurge conform planului, toată lumea va fi probabil puțin mai săracă. Unele jocuri vor fi pur intelectuale, altele mai psihologice și unele chiar individuale.

Nu trebuie să ai o condiție de Amazoană ca să poți participa, jocurile sunt concepute pentru a participa persoane de la 13 ani în sus, pentru a menține jocul cât mai accesibil.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER
BEYONCE FACE SHOW LA VMA


În majoritatea zilelor, biletele vor fi vândute pe tot parcursul zilei la intervale de 30 de minute. Fiecare jucător va fi echipat cu o brățară cu tehnologie de identificare prin radiofrecvență, o premieră pentru experiențele captivante ale Netflix. Trupa va ține punctajul și va fi anunțat un câștigător pentru fiecare grupă.


Squid Game

Practic participanții acumulează puncte pe măsură ce trec de anumite probe. Un câștigător va fi încoronat în vârful unui clasament. Jocurile ar trebui să dureze aproximativ 70 de minute și sunt concepute ca o „serie de provocări în creștere”.

În total șase meciuri, antagonistul mascat al lui Squid Game, Front Man, va fi foarte important în eveniment și, „evident, gărzile, într-o varietate de salopete roz, vor fi peste tot”.

La cât ajunge prețul unui bilet


Biletele pentru Squid Game: The Trials sunt acum în vânzare, în prezent până pe 31 ianuarie. Încep de la 39 de dolari pentru mijlocul săptămânii și cresc la 54 USD în weekend. O experiență VIP este, de asemenea, disponibilă pentru 99 de dolari. USD.

O componentă cheie a Squid Game: The Trials va fi o piață de noapte plină de neon, cu mâncare de inspirație coreeană. Totul pentru o experiență reală.

Citește și