Kanye West îi cere lui Donald Trump să fie contracandidatul său la prezidențialele din 2024

Kanye West l-a rugat pe fostul președinte american Donald Trump să îi fie contracandidat atunci când va candida la președinție în 2024. Rapperul a confirmat săptămâna aceasta că va candida la alegerile din SUA în 2024, după ce a eșuat în 2020.

Marți, el a afirmat pe Twitter că l-a rugat pe Trump să fie contracandidatul său atunci când i-a făcut o vizită la casa sa Mar-a-Lago din Florida. Prima dată la Mar-a-Lago”, a început el. Ploaie și trafic. Nu-mi vine să cred că l-am făcut pe președintele Trump să aștepte. Și aveam pe mine blugi… Uau… Care credeți că a fost răspunsul lui când l-am rugat să fie contracandidatul meu în 2024?”.

Kanye a inclus un sondaj cu două opțiuni – That’s very Ye” sau That’s very Nay”. În prezent, aproximativ 58% dintre votanți au optat pentru opțiunea That’s very Ye”.

În vârstă de 45 de ani a dezvăluit la începutul acestei săptămâni că l-a înrolat pe controversatul personaj de extremă dreapta Milo Yiannopoulus ca director de campanie.

Kanye, care a pierdut mai multe parteneriate de afaceri după ce a făcut remarci antisemite luna trecută, a candidat la președinția SUA în calitate de candidat independent în 2020. El a primit aproape 70.000 de voturi și a pierdut în cele din urmă în fața președintelui american Joe Biden.

Trump, care a fost liderul Americii între 2017 și 2021, a anunțat săptămâna trecută că va candida din nou în 2024.

În politica americană, un contracandidat este o persoană care candidează alături de cineva la alegeri și care primește, de obicei, funcția de vicepreședinte dacă este ales.

Exit mobile version