• Prințesa de Wales i-a spus fiului ei mai mic o poreclă adorabilă în timpul unei zile pline de acțiune cu cercetașii, luni.
  • Momentul tandru a avut loc când Prințul și Prințesa de Wales au vizitat al 3-lea Upton Scout Group din Slough împreună cu toți cei trei copii ai lor.
  • Louis, în vârstă de cinci ani, îmbrăcat într-un top polo în dungi, pantaloni scurți și pentru primul său angajament regal.

Prințul Louis poate că a ratat duminică concertul de încoronare de noapte, dar fiul mai mic al Prințului William și al Prințesei Kate a fost mai mult decât pregătit pentru o zi plină de acțiune cu Cercetașii luni dimineața, scrie Hello Magazine.

Louis, în vârstă de cinci ani, a fost îmbrăcat într-un top polo în dungi, pantaloni scurți și pentru primul său angajament regal. Într-una dintre interacțiunile cu mama Kate, porecla lui adorabilă a fost dezvăluită.

Momentul tandru a avut loc când Prințul și Prințesa de Wales au vizitat al 3-lea Upton Scout Group din Slough împreună cu toți cei trei copii ai lor, inclusiv prințul George și Prințesa Charlotte. La un moment dat, Prințesa Kate s-a alăturat unui grup de copii pentru a prăji bezele peste o flacără deschisă. În timp ce mama l-a ajutat pe Prințul Louis cu sarcina distractivă, întinzându-i un băț pentru a-l arunca, a putut fi auzită spunând: „Pune-l în foc, Lou Bug”.

Recomandări

SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
PILE ȘI ȘTAMPILE
SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
PROGNOZA METEO PENTRU PAȘTE
SĂRBĂTOREȘTI ZIUA STAR WARS
CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA

Apoi, în timp ce un membru al grupului i-a oferit lui Lou Bug propriul lui fel de mâncare, Prințesa de Wales a arătat că este o mamă practică, amintindu-i blând tânărului Prinț: „Ce spui?” iar el a răspuns cu un zâmbet timid: „Mulțumesc.” Prințesa Kate, care este președinte comun al Asociației Cercetașilor, și familia ei s-au alăturat cercetașilor și colegilor voluntari pentru a lua parte la Big Help Out.

Pe lângă asistența la renovarea colibei cercetașilor, cu sarcini precum șlefuirea și vopsirea, familia a ajutat, de asemenea, la restabilirea drumului – și Prințul Louis a avut chiar șansa de a sta în poala tatălui său, Prințul William, în timp ce conducea un excavator. George, Charlotte și Louis păreau încântați că au avut șansa de a fi cercetași pentru o zi, participând tot felul de activități, de la pictura cu degetele la tir cu arcul.

Citește și