• Keanu Reeves colaborează cu China Mieville pentru un nou roman captivant.
  • Inspirat de seria de benzi desenate „BRZRKR”, romanul promite o incursiune fascinantă în universul nemuritorului războinic.
  • „The Book Of Elsewhere” este programată pentru lansare în iulie, promiţând o călătorie captivantă în această nouă aventură literară. 

Keanu Reeves, cunoscut pentru rolul său din seria „John Wick,” a dezvăluit noul său roman, „The Book Of Elsewhere”, scris în colaborare cu China Mieville, autoare de bestseller-e New York Times şi laureată a numeroase premii.

Acest proiect are la bază colaborarea anterioară a lui Reeves la seria de benzi desenate „BRZRKR” din 2021. Romanul, inspirat de lumea „BRZRKR,” urmăreşte povestea unui războinic nemuritor de-a lungul epocilor, informează The Guardian.

Reeves şi-a exprimat entuziasmul pentru explorarea universului „BRZRKR” în profunzime prin acest roman. China Mieville, un autor distins, a recunoscut onoarea colaborării cu Reeves şi a subliniat bucuria experimentării în lumea creativă modelată de actor. „The Book Of Elsewhere” este programată pentru lansare în iulie, promiţând o călătorie captivantă în această nouă aventură literară. 

Recomandări

CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI
ASTRAZENECA RETRAGE VAXZEVRIA
PROTESTE LA EUROVISION
CUM ARATĂ UE FĂRĂ GEN Z?
EUROPA TE CHEAMĂ ÎN VACANȚA DE VIS
CÂT PLĂTEȘTI PENTRU UN APARTAMENT NOU ÎN BUCUREȘTI?

Citește și