• Keanu Reeves a fost jefuit în propria sa locuință din Hollywood Hills, iar infractorii au fugit cu o armă de foc.
  • Acest incident se alătură altor tentative de jaf, inclusiv cazul din 2014 când doi intruși au fost găsiți dormind și facând duș în casa actorului.
  • Reeves și partenera sa au obținut un ordin de restricție împotriva unui individ care a pretins că este rudă și a intrat repetat în casa lor între noiembrie 2022 și ianuarie 2023.

Keanu Reeves, celebrul actor de la Hollywood, a fost ținta unui jaf în propria sa casă din Hollywood Hills în această săptămână, conform informațiilor furnizate de media locală. Departamentul de Poliție din Los Angeles a primit un apel la ora 19:00 referitor la posibili intruși la proprietatea starului din „Matrix”.

Chiar dacă inițial nu s-a descoperit nicio persoană, o alarmă ulterioară a adus forțele de ordine înapoi la casa actorului în jurul orei 01:00, în urma unui apel anonim. Conform surselor, camerele de supraveghere au surprins mai mulți bărbați cu măști de schi spărgând o fereastră și pătrunzând în proprietate, aceștia reușind să fugă înainte de sosirea poliției. Se pare că au reușit să sustragă o armă de foc, iar ancheta este în desfășurare, scrie Business Insider.

Acest incident nu este prima întâlnire a casei lui Keanu Reeves cu infractorii. În anul 2014, actorul s-a confruntat cu doi intruși în decursul a doar două zile. La prima ocazie, Reeves a descoperit o femeie dormind în biblioteca sa, iar a doua zi, o altă persoană a intrat în proprietate, făcându-și chiar un duș și înotând în piscina actorului. Starul și partenera sa au obținut anterior un ordin de restricție împotriva unui individ care pretindea că este un rudă și care a pătruns în casa lor de șase ori între noiembrie 2022 și ianuarie 2023.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

În ciuda acestor incidente nefericite, Keanu Reeves rămâne o figură iconică în lumea cinematografiei, iar autoritățile continuă să investigheze ultimul episod al jafurilor la locuința sa.

Citește și