• Baldwin va juca într-un film intitulat Kent State, care va readuce pe marele ecran evenimentele de la împușcăturile Gărzii Naționale din 1970.
  • Filmul surprinde momentele când s-a tras asupra studenților în timpul unui protest pașnic față de implicarea SUA în războiul din Vietnam.
  • Filmul, care se pare că va pune, de asemenea, întrebarea de ce mai au loc împușcături în masă în SUA, este în prezent promovat la Cannes.

La doar câteva zile după ce a terminat filmul Rust, Alec Baldwin ar fi semnat pentru următorul său film. El se va alătura distribuției filmului Kent State, potrivit Hollywood Reporter, despre ceea ce s-a întâmplat la universitatea din Ohio pe 4 mai 1970, când patru studenți au fost împușcați și uciși în timpul unui protest în campus față de războiul din Vietnam. Baldwin va juca rolul președintelui Kent State, Robert White, scrie Sky News.

Hollywood Reporter a precizat că filmul va urmări ceea ce s-a întâmplat în acea zi, în care Garda Națională din Ohio a deschis focul asupra protestatarilor, care căutau o întâlnire cu președintele White. Împușcăturile de la Kent State au fost un moment întunecat și crucial în istoria națiunii noastre”, a declarat anul trecut producătorul Tom Ortenberg pentru Hollywood Reporter.

Este o poveste care trebuie spusă și care, în mod surprinzător, nu a fost spusă niciodată. Așteptăm cu nerăbdare să o aducem pe marele ecran pentru a-i educa și inspira atât pe cei tineri, cât și pe cei mai în vârstă.” Filmul, care se pare că va pune, de asemenea, întrebarea de ce mai au loc împușcături în masă în SUA, este în prezent promovat la Cannes, în speranța că va fi preluat de un distribuitor.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES

Tot la Cannes este văzut și filmul Rust, ale cărui filmări s-au încheiat săptămâna aceasta. În acest film, care a ajuns pe prima pagină a ziarelor după împușcarea mortală a Halynei Hutchins pe platoul de filmare, Baldwin joacă rolul unui faimos haiduc. Toate acuzațiile penale împotriva lui Baldwin au fost retrase în aprilie, dar un proces civil intentat împotriva lui Baldwin de către familia lui Hutchins este încă în curs de desfășurare.

Citește și