• Actorul hollywoodian a jucat în popularul western Yellowstone de la Paramount.
  • Costner și Baumgartner, un model și designer de genți, au început să se întâlnească în 1998.
  • Ei s-au căsătorit la ferma sa din Colorado în 2004.

Actorul Kevin Costner a început procedurile de divorț cu soția sa, Christine Baumgartner, după aproape 19 ani de căsnicie, anunță Daily Record. Ieri, reprezentantul bărbatului în vârstă de 68 de ani a dat publicității o declarație prin care a confirmat vestea despărțirii cuplului, scrie The Mirror.

Publicistul Arnold Robinson a declarat: Nu am avut nicio problemă. Este mare tristețe că au intervenit circumstanțe care nu au depins de controlul său și care au dus la faptul că Costner a trebuit să participe la o dizolvare a căsătoriei”.

Costner și Baumgartner, un model și designer de genți, au început să se întâlnească în 1998 înainte de a se căsători la ferma sa din Colorado în 2004. Ei au în comun doi fii, în vârstă de 15 și 14 ani, precum și o fiică în vârstă de 12 ani. Christine este a doua soție a actorului, după ce acesta a fugit cu iubita din facultate, Cindy Silva, în 1978. Au divorțat în 1994 și au împreună trei copii adulți. El mai are un fiu – născut în 1996 – în urma unei scurte relații cu Bridget Rooney.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Actorul hollywoodian a jucat în popularul western Yellowstone de la Paramount încă de la debutul acestuia, în 2018, și îl interpretează pe patriarhul John Dutton III, rol pentru care a primit un Glob de Aur pentru cel mai bun actor într-un serial de televiziune de dramă în ianuarie.

Programul de mare succes se află în prezent în cel de-al cincilea sezon, dar se crede că acesta s-ar putea încheia după terminarea serialului din cauza fricțiunilor dintre Costner și creatorul emisiunii, Taylor Sheridan. luna trecută, New York Post a relatat că mai multe surse au confirmat că serialul se va încheia după a doua jumătate a sezonului cinci.

O sursă a declarat pentru publicație: Este la fel ca în cazul oricărui showrunner și al unei mari vedete – există respect, dar există și fricțiuni”. Aceștia au adăugat: Să sperăm că Kevin se va întoarce pentru episoadele rămase, dacă toată lumea lucrează împreună, dar se pare că Yellowstone se va încheia după acest sezon.”

Citește și