• El a negat acuzațiile de comportament ilegal, dar a spus că în trecut a făcut „avansuri stângace” către oameni.
  • Anul trecut, Spacey a fost găsit nevinovat de către un juriu de nouă infracțiuni sexuale, susținute de patru bărbați între 2001 și 2013.
  • „Au fost momente în care am flirtat cu unele dintre persoanele implicate în acele programe care aveau 20 de ani? Da”, a spus el.

Kevin Spacey a negat noile acuzații de comportament nepotrivit din partea unor bărbați care apar într-un documentar al Channel 4. Într-un interviu cu jurnalistul Dan Wootton postat pe X, dublul câștigător al premiului Oscar a declarat că „nu va mai rămâne fără cuvinte”, scrie Sky News.

Anul trecut, Spacey a fost găsit nevinovat de către un juriu de nouă infracțiuni sexuale, susținute de patru bărbați între 2001 și 2013, după un proces desfășurat la Londra. De asemenea, el a câștigat un proces civil în SUA în octombrie 2022, după ce a fost acuzat de un avans sexual nedorit la o petrecere în 1986.

Documentarul Channel 4, intitulat Spacey Unmasked, ar urma să prezinte mărturii ale unor bărbați „cu privire la evenimente despre care ei spun că au avut loc între 1976 și 2013 și care se referă la ceea ce ei descriu ca fiind un comportament sexual nedorit” din partea lui Spacey, potrivit unui e-mail prezentat în timpul interviului.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

„Îmi asum întreaga responsabilitate pentru comportamentul meu din trecut și pentru acțiunile mele, dar nu pot și nu îmi pot asuma responsabilitatea și nu îmi voi cere scuze față de nimeni care a inventat lucruri despre mine sau a exagerat poveștile despre mine”, a declarat actorul american în vârstă de 64 de ani.

„Nu am spus niciodată cuiva că dacă îmi face favoruri sexuale, atunci îl voi ajuta în carieră, niciodată…E clar că m-am cuplat cu unii bărbați care au crezut că ar putea avansa în carieră dacă ar avea o relație cu mine. Dar nu a existat nicio conversație cu mine, totul făcea parte din planul lor, un plan care a fost întotdeauna destinat să eșueze, pentru că eu nu am fost implicată în afacere.”

În timpul interviului, el a negat acuzațiile de comportament ilegal, dar a spus că în trecut a făcut „avansuri stângace” către oameni.

„Au fost momente în care am flirtat cu unele dintre persoanele implicate în acele programe care aveau 20 de ani? Da”, a spus el.

„M-am cuplat vreodată cu un alt actor? Da. Am făcut o propunere stângace la cineva care nu era interesată, după cum s-a dovedit? Da. Dar nu îi angajam, nu eram șeful lor, de multe ori doar înotam pentru o oră ici sau colo ca actor cunoscut pentru a le oferi sprijin… pentru a răspunde la întrebări”.

Citește și