• Spacey a pledat nevinovat la toate cele 12 acuzații care i se aduc.
  • În vârstă de 63 de ani, actorul a stat în boxa acuzaților de la Southwark Crown Court și a ascultat cum acuzatorul său a detaliat presupusele abuzuri.
  • Bărbatul susține că Spacey l-a agresat de până la 12 ori” în situații în care se aflau într-o mașină sau într-un lift, în orice moment în care am rămas singuri”.

Kevin Spacey a fost un prădător” care o ataca pe una dintre acuzatoarele sale atunci când cei doi erau lăsați singuri împreună, a declarat un tribunal din Londra, relatează BBC.

La procesul actorului a fost audiată mărturia unuia dintre cei patru bărbați care îl acuză de agresiuni sexuale comise în Marea Britanie între 2001 și 2013. Instanța a auzit că bărbatul a fost pipăit atât de puternic într-o ocazie, în timp ce conducea, încât a ieșit de pe șosea.

Spacey a pledat nevinovat la toate cele 12 acuzații care i se aduc. În vârstă de 63 de ani, actorul a stat în boxa acuzaților de la Southwark Crown Court și a ascultat cum acuzatorul său a detaliat presupusele abuzuri, care se referă la șapte dintre acuzațiile care i se aduc.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Actorul american a petrecut perioade semnificative de timp în Marea Britanie în timp ce a fost director al teatrului Old Vic din sudul Londrei între 2004 și 2015. Juraților le-a fost redată o înregistrare a interogatoriului primului reclamant la poliție, înainte ca bărbatul să fie interogat de avocatul lui Spacey în timp ce era ascuns în spatele unei perdele.

Bărbatul susține că Spacey l-a agresat de până la 12 ori” în situații în care se aflau într-o mașină sau într-un lift, în orice moment în care am rămas singuri”. În mai multe ocazii încerca să mă pipăie”, a spus el.

El a detaliat cum, de-a lungul mai multor ani, comportamentul lui Spacey a progresat de la straniu și ciudat” la pipăit fizic și cum actorul râdea și schimba subiectul”.

Reclamantul a spus că Spacey a început să îl facă să se simtă ciudat la câteva săptămâni după ce l-a întâlnit prima dată, adăugând: Chiar de la început aș spune că mă pregătea”. Când Spacey l-a pipăit, reclamantul a spus că i-ar fi spus clar că comportamentul actorului era greșit, dar a simțit că Spacey devenea mai excitat de acest lucru”.

El a spus că, într-o ocazie, actorul l-a apucat de între picioare în timp ce conducea, forțându-l să iasă de pe șosea, și că, dacă a fost la apartamentul din sudul Londrei al lui Spacey, actorul ar fi fost pe jumătate dezbrăcat, dacă nu chiar gol” și ar fi încercat să mă atingă” înainte de a pleca.

Obișnuiam să mă tem când se întorcea”, a declarat reclamantul la poliție, adăugând: Inima mea obișnuia să se scufunde”. În plângere se spunea că Spacey pretindea că este drăguț”, dar era un prădător” care era agresiv”.

Citește și