• Tesla spune că a livrat un număr record de vehicule în ultimele trei luni, după ce a redus prețurile pentru a stimula vânzările.
  • Weekend-ul trecut, marii producători auto chinezi au raportat, de asemenea, o creștere a vânzărilor în luna iunie.
  • Duminică, Tesla a anunțat că a livrat 466.140 de vehicule în al doilea trimestru, cu peste 80% mai mult decât în anul precedent.

Constructorul de automobile electrice Tesla spune că a livrat un număr record de vehicule în ultimele trei luni, după ce a redus prețurile pentru a stimula vânzările. Acesta a redus prețurile pentru piețe precum SUA, Marea Britanie și China pentru a putea concura cu producători rivali, scrie BBC.

Weekend-ul trecut, marii producători auto chinezi au raportat, de asemenea, o creștere a vânzărilor în luna iunie. La începutul acestui an, șeful Tesla, Elon Musk, a declarat că, în opinia sa, urmărirea unor vânzări mai mari, cu profituri mai mici, a fost „alegerea corectă” pentru companie.

Duminică, Tesla a anunțat că a livrat 466.140 de vehicule în al doilea trimestru, cu peste 80% mai mult decât în anul precedent. Compania a declarat că a crescut producția de vehicule la aproape 480.000 în aceeași perioadă.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
ZHANG INTRĂ ÎN ÎNCHISOARE PENTRU POSTĂRI
,,PLASTICUL VIU” TE SCAPĂ DE POLUARE
TINERIII VOR VOT OBLIGATORIU
MERGI LA CELE MAI SCUMPE RESTAURANTE DIN UE

Tesla urmează să își prezinte rezultatele financiare pentru al doilea trimestru pe 19 iulie.

Citește și